Da li znate za burnu mladost najpoželjnijeg glumca u Holivudu (video)

Da li znate za burnu mladost najpoželjnijeg glumca u Holivudu (video)

Autor: | 27/06/2016

0


U pitanju je trenutno najpopularniji holivudski lepotan Tom Hardi.

Rođen je 15. septembra 1977. godine u Londonu. Pre nego što je postao slavan i najveći miljenik žena, ali i muškaraca Tom je živeo veoma buran život.

U ranim dvadesetim godinama drogirao se i bio alkoholičar. Ne postoji droga na kojoj Tom nije bio.

- Toliko sam se drogirao, da sam hteo i svoju majku da prodam za kesicu kreka. Bilo je užasno... sada kada se svega se setim, ne mogu da verujem u kojim sam sve stanjima bio. Kada su mi rekli da ću umreti i da mi nema povratka, znao sam da moram da pobedim svoje poroke. To upozorenje zauvek će mi ostati urezano, imam sreće što sam živ - rekao je Tom.

Tada je otišao na lečenje, a tvrdi da od 2003. godine nije prišao bilo kakvim opijatima. Od tada je, kako kaže, u njegovom životu sve mirno. U braku je sa koleginicom Šarlot Rili sa kojom je prošle godine dobio dete.

Šarlot i Tom

Hardi je od 1999. do 2004. bio u braku sa Sarom Vord, a sa bivšom devojkom Rejčel Spid ima sina.

Osim burne narkomanske prošlosti, Tom je eksperimentisao i sa muškarcima.

Nakon što je u filmu Rokenrola iz 2008. igrao homoseksualca, jedan magazin mu je postavio pitanje da li je ikada imao seksualne odnose sa muškarcem, na šta je on odgovorio potvrdno, ali je dodao da ga eksperementisanje više ne zanima sada kada je već u tridesetim godinama.

Inače, potiče iz veoma bogate porodice, a na samom početku karijere se bavio modelingom.

Njegove veće uloge su "Rokenrola", "Uspon mračnog viteza", Pobesneli Maks" i mnoge druge, ali pretpostavljamo da i sami znate, jer danas bukvalno ne postoji veći film u kojem Hardi ne igra neku ulogu.

Hardi je veliki ljubitelj pasa i izjavio je da tokom snimanja dosta vremena provodi ili sa svojim ljubimcima, ili sa drugim psima koji se nalaze na filmskom setu.

Njegov ljubimac Maks koga je imao od adolescentskog perioda preminuo je dok je Hardi snimao film Pobesneli Maks: Autoput besa u kome igra protagonistu po kome je pas dobio ime.

Tokom snimanja filma Bez zakona Hardi je sa koleginicom Džesikom Častejn pronašao psa lutalicu, koga je kasnije usvojio i zajedno sa njim pojavio se u PETA-inoj kampanji koja promoviše usvajanje kućnih ljubimaca iz azila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash
Tagovi: tom hardi