Ove lepotice ne idu kod plastičnog hirurga

Ove lepotice ne idu kod plastičnog hirurga

Autor: | 04/07/2016

0


Slavne osobe su poznate i po tome da redovno posećuju plastične hirurge kako bi ispratili nemoguće - holivudski trend večne mladosti.

Neke zvezde tokom godina pretaraju, ali ima i onih kojima ne pada na pamet da se podvrgnu zahvatu, već žele da stare prirodno.


Selma Hajek

Glumica Selma Hajek ima 48 godina, ali na njoj se godine ne vide. Selma je nekoliko puta proglašena najlepšom glumicom, a to može da zahvali prirodnoj lepoti.

Priznala je kako je razmišljala o botoksu, ali i da je brzo odbacila ideju posle razmišljanja o tome što se dogodi licu i mišićima nakon ubrizgavanja.

Ema Tompson

Engleska glumica Ema Tompson, koja trenutno ima 55 godina, ne samo da ne posećuje esteske hirurge već je sa svojom koleginicom i prijateljicom, glumicom Kejt Vinslet pokrenula britansku ligu protiv plastične hirurgije. Glumice su se zaklele da nikada neće ići ni na kakve zahvate niti ubrizgavanje botoksa.
Tompsonova je jednom izjavila da plastična hirurgija nije normalna stvar, ali da se kreirala kultura koja govori da je to potpuno normalno.

Džodi Foster

52-godišnja glumica Džodi Foster protivi se plastičnoj hirurgiji i ne želi da vrati svoj mladalački izgled. Izjavila je da bi radije volela da čuje kako ima ružan nos nego da ima loše odrađenu operaciju nosa.

Julia Roberts

47-godišnja glumica poznata po svom osmehu čak se 11 puta našla na listi najlepših žena sveta i to bez pomoći plastičnih hirurga. Glumica je priznala da je jednom probala botoks, ali da joj se 'zamrznutost lica', što je normalno nakon botoksa, nikako nije svidela i brzo ga je izvadila. Glumica je rekla da ima troje djece koja bi trebala da znaju koje ona emocije oseća u trenutku kad ih oseća, a da botoks to onemogućuje.

Džejmi Li Kertis

Još jedna glumica Džejmi Li Kertis, koja ima 56 godina, starenje smatra potpuno normalnim i ne razume strah od starenja. Glumica je jednom rekla kako ne veruje da se uz starenje koristi reč 'anti' a da je starenje normalna ljudska evoluciona pojava i da ćemo svi kad-tad ostariti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Gett/Splash

Najnovije vesti