Anđelina Džoli imala aferu sa najzgodnijim Džejmsom Bondom?

Anđelina Džoli imala aferu sa najzgodnijim Džejmsom Bondom?

Autor: | 06/07/2016

0

U Holivudu se šuška da je Anđelina Džoli navodno prevarila svog supruga Breda Pita sa njegovim kolegom, velikim holivudskim zavodnikom.

Iz mora tračeva o navodnim prevarama Breda i Anđeline, kao i uzroka zbog kojih je ovaj par pred razvodom, izdvojio se taj da je Anđelina svom suprugu uzvratila istom merom.

Glumica je navodno imala aferu sa Džejmsom Bondom, odnosno Danijelom Krejgom.

Poslednjih godina ovaj bračni par ima krizu, a problemi su počeli nakon što je Anđelina drastično smršala i spala na samo 36 kilograma. Bred je molio suprugu da se leči od anoreksije, ali ona to nije učinila.

Nakon toga su se pojavile prve nezvanične informacije da je Pit prevario Anđelinu sa francuskom glumicom Merion Kotiljar, sa kojom snima film.

Ako je verovati američkoj žutoj štampi, Anđelina je revoltirana ovom prevarom, rešila da suprugu vrati istom merom.

Navodno je Bred zaključio da mu je svega preko glave te je angažovao tim advokatskih “ajkula” iz Los Anđelesa koji će uskoro, u njegovo ime podneti zahtev za razvod braka.

– Tenzija između Breda i Anđeline je stalna, i neizdrživa za oboje. Razvod će sigurno biti ružan, i mučan za njihovo šestoro dece. Ne radi se samo o podeli imovine vredne više od 450 miliona dolara, već i o podeli starateljstva nad decom – otkriva jedan od Pitovih prijatelja.

Kako će se stvari dalje odvijati i da li će se Anđelina i Bred rastati, ne znamo, ali sasvim je sigurno da je njihov brak u krizi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/getty