Novi film o Lari Kroft tek u martu 2018.

Novi film o Lari Kroft tek u martu 2018.

Autor: | 11/07/2016

0

Legendarna osvajačica nedostižnih arheoloških tajni, Lara Kroft, dobila je i zvanični datum dolaska na bioskopska platna.

"Warner Bros" je tako najavio da ćemo novu verziju "Tomb Raidera" u bioskopima moći da pogledamo tek sredinom marta daleke 2018. godine. Glavnu ulogu, to je već poznato, dobila je ovogodišnja oskarovka, Alisija Vikander, dok niko nije potvrđen za ostale uloge.

Treba spomenuti i da će 2018. biti skoro 15 godina otkad smo poslednji put videli Laru Kroft na velikom ekranu. Posljednji film s Larom Kroft, "Lara Kroft: Tomb Rejder - Kolevka života", izašao je 21. jula 2003. godine, i u njemu je tada posljednji put u ulozi arheološkinje bila Anđelina Džoli. Nažalost, film je na i danas velikom budžetu od 95 miliona dolara zaradio "samo" 156 miliona, pa je to signaliziralo kraj te franšize.

Srećom, živimo u eri rimejkova i ribotova, i sve što smo već gledali dobija svoju novu verziju, pa ćemo tako videti i novu Laru, a Alisiju Vikander ćemo imati prilike da vidimo ove godine u novom filmu o Džejsonu Bornu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images