Tom progovorio o vezi sa Tejlor Svift

Tom progovorio o vezi sa Tejlor Svift

Autor: | 15/07/2016

0


Samo nedelju dana nakon što je okončala 15-mesečnu vezu sa di-džejem, Kelvinom Harisom, Tejlor Svift je započela romansu sa glumcem Tomom Hidlstonom.

Međutim, to nije čudan deo ove veze, već njeno vrtoglavo napredovanje. Par je zajedno jedva mesec dana, a već su upoznali roditelje jedno drugog, putovali u Italiju, Tenesi i Englesku u više navrata.

Čak se u stranim medijima šuška i o navodnoj veridbi koja će se uskoro desiti.

Ovakvo brzinsko zbližavanje 35-godišnjeg Toma i 26-godišnje Tejlor je pokrenulo glasine da je njihova veza samo marketinški trik, a objasnili su i zašto.

Za raskid Tejlor i Kelvina se navodilo da di-džej nije imao želju da se skrasi, što je povredilo pevačicu, pa je njena navodna veza sa Hidlstonom osveta.

Što se tiče glumca, on je poznat po ulozi Lokija u filmu "Osvetnici", ali ga je tek ova romansa sa Sviftovom stavila na naslovne strane časopisa. Takođe, glumac je trenutno sa Tejlor u Australiji, gde snima film "Tor: Ragnorak", a ova veza će sigurno doneti i veću popularnost filmu.

Bilo kako bilo, sve su to medijska nagađanja, koja je, čini se, Tom odlučio da prekine i izašao u javnost i negirao da je njihova veza marketinški trik:

- Istina je da smo Tejlor i ja zajedno i veoma smo srećni. To je cela istina. Naša veza nije zarad publiciteta - rekao je Tom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash