Bolno i predivno: Eva Mendes prvi put o smrti svoga brata i rođenju druge ćerke

Bolno i predivno: Eva Mendes prvi put o smrti svoga brata i rođenju druge ćerke

Autor: | 02/08/2016

0

Slavna 42-godišnja američka glumica Eva Mendes nedavno je za časopis "Latina" progovorila o smrti svog brata Karlosa u aprilu, ali i o rođenju ćerke Amade samo 12 dana kasnije.

Iako Eva retko u javnosti govori o svom privatnom životu, ovog puta je napravila izuzetak i progovorila o svom pokojnom bratu koji je izgubio bitku s rakom u 53. godini, kao i o tome kako je odabrala ime za ćerku koja se rodila neposredno nakon tog nemilog događaja.

- Gubitak brata još je više zbližio našu porodicu koja je i pre toga bila veoma povezana. Osećala sam se vrlo srećnom što imam porodicu u kojoj smo svi spremni da pomognemo jedni drugima kada je to potrebno. Bila sam na Karlosovoj sahrani, a onda sam se iste nedelje i porodila. Bilo je to vrlo intenzivno iskustvo, bolno, ali istovremeno i predivno - rekla je Eva Mendes.

S dve male ćerke, Eva nije imala vremena za tugovanje.

- Moja starija devojčica još nema ni dve godine, a Amada je mala beba, pa smo trenutno još u fazi neprospavanih noći i uživanja u svakom trenutku s njima, kao i stvaranju veze između Esmeralde i Amade. Ovo je vrlo posebno vreme i uživam u svemu tome - rekla je glumica.

Esmeralda i Amada dobile su imena po članovima Evine porodice.

- Baka mi se zvala Amada. Prva ćerka mi se zove Esmeralda Amada, a kako je u mojoj kulturi potpuno normalno da koristimo ista imena prilično često, odlučili smo da i drugu ćerku nazovemo Amada - kaže Eva.

Eva Mendes i Rajan Gosling planiraju da nauče svoju decu i engleski i španski dok rastu. Eva i njena majka s decom razgovaraju na španskom, a Rajan s njima priča na engleskom jeziku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti