Sujeta je pobedila: Iznervirani Džastin Biber obrisao Instagram nalog

Sujeta je pobedila: Iznervirani Džastin Biber obrisao Instagram nalog

Autor: | 16/08/2016

0

Juče se Džastin Biber, u skladu sa svojim statusom tinejdžerske zvezde, poput pravog srednjoškolca, žestoko posvađao na Instagramu sa svojom bivšom devojkom Selenom Gomez.

Svađa je rezultovala ne baš promišljenim i za odraslu osobu ne baš primerenim potezom jednog od najpopularnijih pevača današnjice.

Iako je imao skoro 80 miliona pratilaca, Džastin više nije mogao da izdrži kritike na svoj račun zbog svađe sa Selenom, pa je jednostavno obrisao svoj Instagram nalog.

Ali ni to nije prošlo onako kako dolikuje ozbiljnim ljudima. Džastin je najpre zapretio fanovima da će zaključati profil jer su mu smetale uvrede na njegov račun i poruke mržnje njegovoj novoj devojci Sofiji Riči. Kada je shvatio da ipak ne može da se izdigne iznad kritika anonimnih hejtera Džastin je jednostavno nestao sa Instagrama.

Mladi pevač najpre je zaključao nalog, ali su njegove objave i dalje bile dostupne pratiocima, ali bi svaki novi zahtev za praćenje morao zasebno da odobrava. Potom se predomislio, pošto je veliki broj fanova počeo da ga kritikuje zbog ovog poteza, pa je na kraju rešio da se ipak isključi sa Instagrama.

Tinejdž zvezda zamolio je svoje fanove da prestanu da vređaju njegovu novu devojku, a tim povodom oglasila se i njegova nekadašnja ljubav, pevačica Selena Gomez, koja mu je poručila da ne bi trebalo da se ljuti na fanove, jer su ga oni voleli i podržavali pre svih ostalih, a on joj je uzvratio oštrim rečima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Džastin Biber