Vudi Alen konačno progovorio: Priče o seksualnom zlostavljanju su glupost

Vudi Alen konačno progovorio: Priče o seksualnom zlostavljanju su glupost

Autor: | 27/08/2016

0

 

Nedavno objavljena kolumna Ronana Faroua, usvojenog sina Mije Farou i Vudija Alena, ponovo je slavnog i kontroverznog reditelja stavila u centar medijske pažnje.

Ronan je u tom tekstu otvoreno stao na sestrinu stranu i napisao da veruje u njenu tvrdnju da je ona godinama bila žrtva seksualnog zlostavljanja, a da je počinitelj upravo njihov slavni otac.

Međutim, Vudi Alen je rešio da i sam konačno progovori o ovakvim optužbama jer se do sada nijednom tim povodom nije oglasio iako se spekulacije o tome da je seksualno zlostavljao svoju ćerku već godinama sporadično pojavljuju.

- U pitanju su apsolutne gluposti. Tim slučajem bavili i tim psihologa, ali i tim policajaca, i svi su zaključili da sam nevin. Ipak, uprkos svemu tome mediji i dalje imaju potrebu da me nepotrebno maltretiraju zbog svega toga - kaže Vudi Alen.

Čitav problem oko optužbi za seksualno zlostavljanje nastao je kada je čuveni režiser i pisac objavio, u najmanju ruku, bizarnu vest: da se nakon razvoda od Mije zaljubio u njenu usvojenu i tada maloletnu ćerku Sun Ji.

Njih dvoje su se venčali kada je Sun Ji postala punoletna a reditelj je i dalje u braku sa bivšom pastorkom. Optužbe na račun Vudija Alena pre nekoliko godina je iznela Dilan Farou, još jedna usvojena ćerka slavne glumice, iznevši tvrdnje da ju je očuh zlostavljao dok je bila devojčica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images
Tagovi: vudi alen

Pročitajte još