Zvezde koje su rekle "ne" društvenim mrežama

Zvezde koje su rekle "ne" društvenim mrežama

Autor: | 29/08/2016

0

Džastin Biber je nedavno odustao od Instagrama, ali on nije jedina zvezda koja se "skinula" sa društvenih mreža.

Ed Širan je na svom Fejsbuku objavio da mu je potrebna pauza od društvenih mreža da bi mogao više da putuje. To je rekao pre osam meseci i od tada se drži date reči.

Niki Minaž se povukla sa Tvitera pošto su obožavaoci objavili pesme sa njenog neobjavljenog albuma Pink friday: Roman reloaded. Ipak, vratila se za manje od nedelju dana.

Demi Lovato je bila žrtva maltretiranja na društvenim mrežama i tada je ugasila Tviter i Instagram. Samo 24 sata kasnije se vratila "iskrenija nego ikad".

Režiser Ros Vidon je ugasio svoj Tviter nalog pošto je snimio Avengers: Age of Ultron. Obožavaoci su mislili da je to uradio zbog negativnih reakcija na film, ali je on kasnije objasnio da mu je bilo potrebno da piše u tišini i miru.

Godine 2012. Zejn Malik je napustio Tviter i to posle uznemirujućih poruka obožavalaca. Samo dva dana kasnije se vratio.

Kanje Vest je otišao tako daleko da je izbrisao sve svoje tvitove i napustio Tviter uz poruku: "Vraćam se uskoro." Njegov odlazak je trajao 24 sata.

Samoproklamovani "tvitoholik" Džon Majer se povukao sa ove društvene mreže na četiri godine. Vratio se 2014. I Rijana je ostavila Instagram kao znak bunta protiv zabrane fotki ženskih grudi bez cenzure. Vratila se za šest meseci sa crtežom sebe kako drži Instagram ruku.

Šta bi trebalo da se desi da vi odustanete od društvenih mreža i mislite li da biste zaista zauvek mogli da prekinete?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti