Pevač pretio ženi pištoljem: Policija opkolila kuću Krisa Brauna u Los Anđelesu (video)

Pevač pretio ženi pištoljem: Policija opkolila kuću Krisa Brauna u Los Anđelesu (video)

Autor: | 30/08/2016

0

Pevač Kris Braun ponovo bi mogao da ima problem sa zakonom zbog nasilja nad ženama.

Naime, preplašena žena, čiji identitet nije utvrđen, pozvala je policiju u Los Anđelesu i javila da je pevač uperio pištolj u nju i pretio joj, prenosi NBC News.

Američki mediji povodom ovog slučaja pokušali su da stupe u kontakt sa advokatom popularnog pevača, Marka Geragosa, ali saznali su da su nadležni već krenuli ka Krisovoj vili.

Kako prenosi E! News!, pevač se zaključao u svom domu, te vlasti ne mogu da dođu do njega, a policija mu je naredila da otvori vrata svog doma ili će biti primorani da provale vrata kuće u kojoj živi sa ćerkicom Rojalti.

Dok policija čeka da izađe iz svoje kuće, Kris je postavio snimak na Instagram na kojem je vređao policiju i govorio kako mu niko ne može ništa, kao i da niko, pa čak ni policija, nema prava, da dođe u posed njegove "velike" kuće.

- Spavao sam i probudili su me ovi je*eni helikopteri, policija na kapiji... Šta više hoćete od mene? Ja brinem o svojoj ćerki, radim svoj posao... Umoran sam od ovih s*anja. Šta će biti sledeće? Istovremeno, kada ja pozovem policiju zbog obožavatelja koji me dave, policija se pojavi tek sutra, a kada neko mene prijavi odmah se svi pojave - rekao je Kris u video snimku na Instagramu.

Inače, pevač je 2009. godine prebio pevačicu Rijanu sa kojom je tada bio uvezi, nakon čega mu je određena uslovna kazna, a sada bi mogao da završi u zatvoru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages
Tagovi: kris braun