Bruklin i Klo ponovo raskinuli?

Bruklin i Klo ponovo raskinuli?

Autor: | 04/09/2016

0


Najstariji sin bračnog para Bekam, 17-godišnji Bruklin, u poslednjih godinu dana postao je prava zvezda, ali čini se da mu u ljubavi ne cvetaju ruže

Na Instagramu ga sledi više od 8 miliona ljudi, a brojni modni brendovi žele da reklamira njihove proizvode, a u međuvremenu je osvojio i jednu od najperspektivnijih mladih holivudskih glumica, Klo Grejs Morec.

No, ne zadugo.

Iako se par pre nekoliko meseci pomirio i koristio svaku priliku kako bi pokazali svoju ljubav, bilo na crvenim tepisima, bilo na društvenim mrežama, nešto je ponovno krenulo po zlu, jer se par ponovno odlučio na raskid.

Dve godine starija glumica vest je potvrdila kada se nedavno pojavila sama na crvenom tepihu, no i ranije se žalila kako je potrebno puno poverenja i komunikacije, kako bi javna veza uspela.

- Kada se uveriš kako oboje dajete podjednako sebe, onda možete da krenute dalje i da se nadate najboljem - otkrila je jednom prilikom.

Klo je upoznala i slavne roditelje, Dejvida i Viktoriju, a stroga mama nije krila oduševljenje mladom glumicom, no čini se kako nešto tu ipak nije bilo kako treba.

Ipak, kako je to i ranije bio slučaj, par možda za nekoliko dana ili nedelja ipak odluči da svojoj ljubavi da novu šansu.

A što je ovoga puta pošlo po zlu? Ko zna, s obzirom da se radi o dva tinejdžera, sve je moguće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: bruklin bekam