Tejlor Svift i Tom Hidlston više nisu zajedno

Tejlor Svift i Tom Hidlston više nisu zajedno

Autor: | 07/09/2016

0

Veza im nije trajala ni tri meseca, a ubrzo se obistinila ona stara poslovica - kako došlo, tako prošlo. Poslednjih dana sve glasnija su postala šuškanja da je ljubavna veza Tejlor Svift i Toma Hidlstona u krizi pa nikoga nisu iznenadile naslovnice svetskih medija u kojima je potvrđeno da je i okončana.

Njihova ljubavna vezapočela je prilično javno, što inače nije običaj za svetski poznate zvezde. Bez imalo skrivanja prošetali su zagrljeni peščanom plažom na kojoj nije bilo nikoga, ali, naravno, našao se tamo baš jedan paparaco koji je to i ovekovečio.

Nakon samo nekoliko nedelja, Tejlor je upoznala svoje roditelje sa svojim novim izabranikom, glumcem Tomom Hidlstonom, a onda je on učinio isto,  pa ju je upoznao je sa svojom majkom i porodicom.

Zatim su proslavili s prijateljima američki Dan nezavisnosti, pozirali za fotografije kao da se radi o poziranju za naslovnice časopisa, a ne za privatne albume, a onda se sve lagano stišalo. U principu, od tog praznika ih u javnosti i nije bilo baš često, a sve glasnija su postala šuškanja da im je veza na klimavim nogama.

Prema pisanjima američkih medija, Tejlor je sve više sumnjala da Tom nije s njom iz pravih i iskrenih razloga već da je koristi da bi postao što slavniji i u Americi. Tom je insistirao na tome da se njih dvoje kao par pojavljuju na svim javnim događanjima, ali Tejlor se to, izgleda, nije svidelo. Poslednje što je tražio od nje je da mu bude pratnja na nedavnoj dodeli nagrada "Emi". Poznato je da Tom iz sve snege pokušava da se nametne kao zamena za Danijela Krejga u novom nastavku Džejmsa Bonda, pa je verojatno smatrao da dodatan publicitet ne bi mogao da mu naškodi.

S druge strane Tejlor je izrazito samostalna, ali i megapopularna, pa joj ne trebaju nikakve dodatne promocije za dodatnu popularnost. Zato i ne čudi da joj smeta insistiranje partnera na stvarima koje inače ne radi. Tomu je smetalo i to što je morao da se drži one "kud ona okom, on tuda skokom".

Sve to očigledno je ubrzalo kraj ove ljubavne priče koja je se završila brzo kako je i počela . Hoće li se i ovaj raskid  razvlačiti po medijima, odnosno hoće li kao i nakon raskida Kalvinom Harisom na videlo izaći i sav prljavi veš, doznaćemo uskoro.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images