Skandali u familiji Eklston: Istraga zbog pranja novca i nerazjašnjen smrtni slučaj

Skandali u familiji Eklston: Istraga zbog pranja novca i nerazjašnjen smrtni slučaj

Autor: | 14/09/2016

0


Zet Bernija i Slavice Eklston je pod policijskom istragom zbog sumnje da je preko kompanije Stunt & Co prao novac, piše Dejli mejl.

Međutim, Džejms Stant, koji je s Petrom Eklston u braku pet godina, tvrdi da je žrtva lopova koji su godinama radili u njegovoj kompaniji i koji su iskoristili njegovo poverenje.

Kako bi rešio ovu poslovnu krizu Stant je najavio put u London iz Los Anđelesa gde godinama živi sa svojom porodicom. Do sada je uhapšeno 12 ljudi među kojima i dve žene od 23 i 56 godina. Stantov portparol u njegovo ime je poručio da je šokiran istragom i hapšenjima.

- S vlastima je u potpunosti spreman da sarađuje ako to zatraže - poručio je portparol.

Raskošan život Petre i Džejmsa je godinama pod budnim okom javnosti, a navodno čak ni sam Berni nije znao čime mu se zet bavi.

Dejli mejl piše da Stant ima udele u likovnoj umetnosti, investicionim fondovima i zlatu. Poznat je po svojim luksuznim automobilima i personalizovanim registarskim tablicama.

Sve ovo dogodilo se samo par dana nakon što je Džejmsov brat, Li Stant, pronađen mrtav u njihovoj roditeljskoj kući u Sariju.

Iako se sumnja na ubistvo, Džejms tvrdi da je Li uzimao lekove za anksioznost i da je preminuo u snu.

Džejms i Petra imali su 2011. godine raskošnu svadbenu proslavu vrednu 12 miliona funti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: berni eklston