Kim Kardašijan ponovo naga, mašti nije prepustila ništa (video)

Kim Kardašijan ponovo naga, mašti nije prepustila ništa (video)

Autor: | 16/09/2016

0

Starleta koja zna kako da "pravi" novac i koja je od simpatične devojčice izrasla u megazvezdu rijalitija koji prati čitav svet, malo toga još može da učini da bi šokirala, iznenadila i užasnula svetsku javnost, ipak...

Ovoga puta je ponosna Kim koja ima neodoljivu potrebu da stalno dokazuje da je u top formi i da je skinula kilograme, te da izgleda savršeno, napravila i mini video snimak koji je podelila na Snapchatu. Mašti nije ostavila ništa, pokazala je sve.

- Upravo sam uradila svoj ponoćni ten drugari - poručila je sveže "naprskana" Kim koja je poput smerne devojčice svoju nagost ovlaš zaklonila rukom, dok je naslon od stolice bio zamena za gaćice...

Inače, prošli put kada je objavila golišave fotke na internetu, Kim je naišla na osudu glumice Bet Midler, ali i mlađane Kloi Morec, devojke Bruklina Bekama. Zato je ovoga puta "nestašna" Kim napisala na Tviteru poruku:

- Hej Bet Midler, znam da je prošlo tvoje vreme za odlazak na spavanje, ali ako si još budna i čitaš ovo, pošalji golotinju! Samo se šalim - poručila je Kardašijan sedamdesetogodišnjoj glumici.

Da li je Kim opala popularnost ili je naprosto ušla u krizu nekih godina kao mama dvoje dece ili možda... Bilo kako bilo, sve ono što čini i što će činiti ne nestaje, već ostaje trajno zabeleženo na Internetu. Da li će se Nort i Sejnt radovati svemu tome kada budu odrasli?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: kim kardašijan