Razvod Breda i Anđeline kao film "Gospodin i gospođa Smit", ali bez srećnog kraja?

Razvod Breda i Anđeline kao film "Gospodin i gospođa Smit", ali bez srećnog kraja?

Autor: | 22/09/2016

0
Foto: Promo

Saga koja je tek započela, a povod joj suštinski nije ni malo lep, je razvod najčuvenijeg para na svetu - Anđeline i Breda.

Za samo par dana planeta je zatrpana različitim informacijama iz privatnog života ovog para, a čitav svet se ponaša kao da je u najmanju ruku živeo tik do njih, spavao u istoj sobi, a po pogledu mogu da pročitaju ko je kakav, uz obaveznu opasku: "Znao/la sam da će ovako da se završi!" naravno po nahođenju se dodaje ime, odnosno u zavisnosti ko je čiji fan.

Naša ljudska slabost je da glumce poistovećujemo sa njihovim ulogama, te zato ne čudi da je "nežni i stameni" Bred pravo iz filma "7 godina na tibetu" upao u kandže moćne i egocentrične "Lare Kroft", odnosno opasne gospođe Smit, ali i gospođe Džoli-Pit. Da li je to baš tako?

Pošto je razvod po medijima obično "prljav" razvod, u njemu će pobediti bolji, odnosno snalažljiviji igrač.

Bred je zlostavljao decu psihički i fizički?

Šokantna informacija koja isplivava baš sada, kada se razvod zahuktava? Očigledno poen za Anđu, bolje je odigrala na startu.

- Anđelina je okružena vešticama koje su uništile naš brak! - poručuje nesrećni Pit, aludirajući na gospođe koje je unajmila njegova supruga, a koje je vode u njenoj novoj karijeri - politici. Tako su u priču dodata dva nova lika: Arminka Helić, lobistkinja za Srebrenicu i Kloi Dalton.

- Bred vidi tu ženu i njene prijateljice kao veštice. Bio je besan zbog Arminkinih odluka koje su umnogome kreirale Anđelinin politički imidž, kao i njene zamerke na njihovo osoblje. Smatrao je da Arminka i Kloi, koje su se prosto zalepile za njihovu porodicu i svuda putovale sa njima, od početka ispiraju mozak Anđelini. Svađe koje je slavni par imao zbog Anđinih novih prijateljica su užasne, i umalo se nisu pretvorile u pokolj! - prenose mediji, tajni izvori, bliski prijatelji...

Poen za Breda, uključuje nove igrače, očekujemo još prljavog veša... Ah, da ne zaboravimo, sada se kreće sa kopanjem po prošlosti. Anđelina ima "bogatiju" priču, očigledno se Bredov tim sabrao i kreće u ofanzivu!

Ali, Bred je bio pre nego što je postao holivudski superstar, lepi starletan, pa da li je njegova priča baš tako naivna i nevina?

Anđelina i Bred su u svom životu tumačili nebrojeno uloga, ali ovo je rekreiranje jedne koja ih je spojila - "Gospodin i gospođa Smit"...

Ali, nismo sigurni da će u ovom filmu biti srećnog završetka, jer će se obe strane boriti do kraja, a verujemo da neće birati sredstva za napad, jer bore se za...

Oh, wait!

Bore se za starateljstvo nad decom!

Da, deca su nagrada za onog ko pobedi u borbi... Tužno, ali i njih dvoje nisu ništa bolji ni gori od mnogih ljudi iz našeg okruženja koje smo upoznali, a koji su se razvodili, razvlačili, borili... A sve zbog višeg cilja - "zbog dece".

Deca ionako "ništa ne znaju", tek će naučiti i odrasti, ugledajući se na svoje roditelje zar ne?

Šta vi mislite da li će ovaj razvod imati srećan kraj ili ne?

Da i će Bred i Anđelina završiti kao "Gospodin i gospođa Smit"?

Da, ponovo će biti zajedno posle svega!
Ne, ipak će se "poubijati" na kraju!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još