Raste euforija pred nastavak serije "Okružen mrtvima"

Raste euforija pred nastavak serije "Okružen mrtvima"

Autor: | 09/10/2016

0

Samo je novi "Dosije Iks" izazvao veće interesovanje... Pred početak sedme sezone hit serije "Okružen mrtvima", među milionima fanova širom sveta pojačava se „šetačka“ groznica, naročito zbog toga što svi jedva čekaju da vide ko će od glavnih junaka da ih napusti.

Naime, kraj šeste sezone bio je prilično napet. I završio se sa "tek smo počeli"...

Konačno se pojavio negativac Negan o kojem se dugo pričalo, naročito u stripu po kome se serija snima. U poslednjoj epizodi, njegova bejzbol palica, zvana Lusil i obmotana žicom, sručila se na glavu jednog od članova ekipe šerifa Rika Grimsa, zbog čega su se obožavaoci prilično zabrinuli. Od tada ne prestaju da pogađaju ko bi mogao da bude Lusilina prva žrtva. Najviše šansi imaju Deril, Mišon, Abraham i Glen. Ili možda neko sasvim deseti?

Kako se bliži 23. oktobar, tako sve više veruju da će morati da kažu zbogom jednom od omiljenih likova – buntovnom Derilu. Njihove slutnje podgrejao je sam glumac, koji se pojavio juče na panelu u Los Anđelesu, simbolično nazvanom "Talking Dead", i grubo našalio sa novinarima. No, poznato je da Norman Redus voli da izaziva kad god za to ugrabi priliku. Producenti su pokušali da malo umire fanove uveravanjem da će već u prvim minutima sedme sezone saznati ko napušta seriju.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti