I dalje ga voli: Kejt Mos raskinula veridbu zbog ćerke

I dalje ga voli: Kejt Mos raskinula veridbu zbog ćerke

Autor: | 18/10/2016

0

Do pre samo mesec dana Kejt Mos je bila spremna da se uda za 13 godina mlađeg Nikolaja fon Bizmarka, s kojim se prethodno verila u Veneciji.

Venčanju je trebalo da prisustvuje veliki broj zvanica, a kao mesto na kome je Kejt želela da izgovori sudbonosno "da" pominjao se London, mada se šuškalo da bi venčanje iz snova moglo da bude održano na Saronskim ostrvima u zapadnom delu Egejskog mora.

Bajkovitoj prirodi venčanja posebno je trebalo da doprinese i to što je planirano za Božić, budući da se očekivalo da će Kejt do tada i zvanično okončati brak sa muzičarem Džejmijej Hajnsom, sa kojim je bila u braku četiri godine.

Međutim, od svega toga sada nema ništa.

Kejt i Nikolaj

Kako prenosi britanski tabloid "Mirror", Kejt i Nikolaj su se neprestano svađali zbog, kako se navodi, "vulkanski snažnih" zamerki koje je Kejt imala na račun Nikolajevog razuzdanog života, njihove veze uopšteno, ali i, što je možda i presudilo, zbog toga što se njen, sada već bivši verenik, nije slagao s njenom ćerkom Lili.

Zato je Kejt, za koju se kaže da i pored svega i dalje voli Nikolaja, ipak odlučila da tu vezu prekine.

Lili je rođena u vezi koju je Kejt imala sa novinskim urednikom Džefersonom Hakom, a i dalje je zvanično udata za Džejmija Hinsa. Njen doskorašnji dečko i verenik potomak je slavnog kancelara Nemačke Ota fon Bizmarka.

I pre ovog raskida, Kejt i Nikolaj su bili na meti tabloida zbog raskalašnog načina života koji vode, uz drogu i alkohol, a oboje su bili na klinici za odvikavanje, ali su je ubrzo napustili.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kejt mos

Pročitajte još

Najnovije vesti