Ajrland Boldvin proslavila 21. rođendan u kostimu nevaljale opatice

Ajrland Boldvin proslavila 21. rođendan u kostimu nevaljale opatice

Autor: | 23/10/2016

0
Ajrland Boldvin

Ćerka holivudskih legendi Kim Bejsindžer i Aleka Boldvina, Ajrland, ovog petka je napunila 21. godinu, a za taj specijalan dan i preloman trenutak u njenom životu, ona se odlučila za kostimiranu zabavu i obukla se kao nevaljala opatica.

Ajrland je obukla seksi crnu mini haljinu, mrežaste čarape i patike koje nisu prane odavno, prekrivena lažnom krvlju a onda se zajedno sa dečkom uputila u jedan noćni klub u Holivudu.

naughty nun ?

A photo posted by Ireland Basinger-Baldwin (@humancrouton) on Oct 22, 2016 at 10:39am PDT

Ajrland je sve svoje fanove pozvala na parti putem Instagrama uz fotografiju Frankenštajna:

- Večeras u 11 u klubu "On the Rox" proslavljamo moj i Noin rođendan, jer i on i ja punimo 21. godinu ovog vikenda! To je poseban dan, zato dođite svi da nam pomognete da ga proslavimo! Pišite mi u privatnim porukama da biste dobili propusnicu. Umalo da zaboravim najveći detalj! Nećete moći da uđete na zabavu ako niste u nekom kostimu! Dakle obucite se da uplašite! - poručila je Ajrland.

Nije poznato koliko je ljudi bilo na zabavi, ali se ona, ako je suditi po fotografijama, sjajno zabavila.

just nun things

A photo posted by Ireland Basinger-Baldwin (@humancrouton) on Oct 22, 2016 at 10:55am PDT

Ali je pomalo zabrinjavajuća poruka koji je napisala te večeri:

- Imam 21 godinu i sve je prošlo kao jedan sat... Moj život je upola završen...

Možda se ipak radi o tome da je mladim ta daleka cifra od 40. godina oznaka starosti i da Ajrland nije mislila ništa ozbiljno...

Iako su te večeri slavili zajedno rođendan, njen momak Noa Švajcer je napunio 21. godinu par dana pre nje. A Ajrland mu je čestitala uz jednu emotivnu poruku:

- Samo želim da ljubavi mog života poželim srećan 21. rođendan. U moj život si uneo toliko radosti i ljubavi. Nikad nećeš razumeti koliko sam zahvalna na svakom danu sa tobom. Znam da se ponekad ne slažemo i govorimo stvari koje ne mislimo u sred neke glupe svađe oko toga šta ćemo za večeru, ali na kraju svakog dana ne bih mogla da zamislim svoj svet bez tebe u njemu. Hvala ti što postojiš Noa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Ajrland Boldvin