Pirs Brosnan očajan: Iskoristili su moj lik za reklamu za kancerogeni proizvod! (video)

Pirs Brosnan očajan: Iskoristili su moj lik za reklamu za kancerogeni proizvod! (video)

Autor: | 23/10/2016

0

Holivudski glumac, i jedan od najlepših Džejms Bond likova, Pirs Brosnan, nenadano se našao u centru skandala i to zbog snimanja jedne, na izgled, sasvim obične reklame za osveživač za usta.

Reklama je puštena u Indiji, za kompaniju Pan Bahar, za proizvod koji je napravljen od orašastih plodova, semenja, bilja i začina i koji vas žvakanjem osobađa lošeg daha. Ali, Pirs nije ni slutio da taj proizvod izaziva zavisnost i da je moguć izazivač kancera.

Javnost je burno reagovala kritikujući glumca da reklamira potpuno nezdrav proizvod.

U izjavi za magazin People, glumac se izvinio za svoje učešće u reklamiranju takvog prozvoda i nazvao korišćenje svog lika "nedeozvoljenim i zavaravajućim", a zatim je zatražio da njegov lik bude potpuno povučen iz reklamiranja tog proizvoda.

- Kao čovek koji je proveo decenije u promovisanju zdravstvene zaštite žena i zaštiti ljudske sredine, osećam se vrlo uznemireno nakon saznanja da je Pan Bahar neovlašćeno i pokvareno iskoristio moj lik za promovisanje njihovih štetnih proizvoda - napisao je Brosnan.

- Nikada ne bih pristao na ugovor za promovisanje proizvoda koji su opasni po ljudsko zdravlje!

On je takođe ispričao i o svom ličnom iskustvu nakon gubitka prve supruge Kasandre Haris i njihove ćerke Šarlote, od raka.

- Pošto sam u svom životu pretrpeo gubitak prve supruge i naše ćerke od raka, kao i mnogih dragih prijatelja, potpuno sam posvećen podršci zaštite zdravlja kod žena i istraživačkim prograima koji unapređuju ljudsko zdravlje i olakšavaju patnju u bolesti… Nastojaću da što pre ispravim ovu grešku.

U međuvremenu, molim vas da prihvatite moje najiskrenije izvinjenje za sve one koje sam nehotice uvredio - izjavio je vidno potresen Pirs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Pirs Brosnan

Pročitajte još

Najnovije vesti