Kijanu Rivs: Ne živim u vili, nemam telohranitelje i ne nosim skupu odeću

Kijanu Rivs: Ne živim u vili, nemam telohranitelje i ne nosim skupu odeću

Autor: | 27/10/2016

0

Kijanu Rivs (52) otkrio je da na računu ima više od 100 miliona dolara, ali ne živi kao holivudska zvezda. Tačnije, živi kao prosečan Srbin!


- Ja sam jedna od retkih holivudskih zvezda koja ne živi u vili, nemam telohranitelje i ne nosim skupu odeću. Iako imam više od 100 miliona dolara, vozim se metroom i uživam u tome - rekao je glumac, koji je postao slavan po ulozi u franšizi „Matriks“.

Rivsa život nije mazio - kada je imao tri godine, njegov otac je napustio porodicu, a on i njegove sestre odrasli su s dedom i bakom jer se njihova majka udavala i razvodila četiri puta. Patio je od disleksije i nikad nije završio srednju školu. Kao tinejdžer, izgubio je najboljeg prijatelja Rivera Finiksa, koji se predozirao.
- Bio je veliki čovek i glumac. Dobro smo se slagali. Mnogo mi nedostaje, često mislim na njega - izjavio je nedavno.

Njegova najveća ljubav Dženifer Sim izgubila je dete u osmom mesecu trudnoće. Nedugo zatim, dok se vraćala sa žurke Merilina Mensona, bila je toliko drogirana da se zakucala u tri automobila i od jačine udarca izletela iz svog džipa. Nije preživela. Obožavaoci su pitali Kijanua kako se nosi sa svim tragedijama.
- Ljudi treba da budu srećni da bi živeli, a ja ne - zaključio je Kijanu Rivs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: kijanu rivs

Najnovije vesti