Adel o depresiji: Imam vrlo mračnu stranu

Adel o depresiji: Imam vrlo mračnu stranu

Autor: | 31/10/2016

0

Britanska pevačica Adel je otkrila da se nakon rođenja sina borila s postporođajnom depresijom i da je zbog te svoje, kako je rekla, "vrlo mračne strane", još kao mlada devojka išla na psihoterapiju.

Ona je pri kraju desetomesečne turneje kojom promoviše album "25", a u intervjuu za decembarsko izdanje časopisa "Vanity Fair" između ostalog je rekla da bi bila veoma srećna kada više nikada ne bi morala da ide na turneju.

- Volela bih i dalje da snimam, ali mi ne bi nedostajalo da više nikad ne čujem aplauz uživo. Idem na turneje da bih se srela sa svima onima koji me od početka podržavaju. Nije mi stalo do novca - rekla je dvadesetosmogodišnja muzička zvezda.

Dobitnica 10 nagrada "Gremi", poznata po srceparajućim baladama, priznala je da je oduvek naginjala melanholičnoj muzici.

- Sklona sam depresiji i imam svoju vrlo mračnu stranu. Vrlo lako se okliznem i upadnem u njenu mrežu. Počelo je kada je umro moj deda, imala sam tada 10 godina. Nikad nisam bila suicidalna, ali sam često išla na psihoterapiju. Poslednji put me je "ulovila" postporođanja depresija nakon što sam rodila sina. Bilo je baš ružno, preplašilo me je. Bila sam opsednuta svojim detetom, činilo mi se da nisam dobra majka, da ništa ne činim dobro. Depresija, nažalost, dolazi u raznim oblicima - kaže Adel.

Vrlo iskreno je priznala i da je, otkad ima sina, prestala da puši i da se opija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: adel

Pročitajte još