Policija traga za dvoje dece Čarlija Šina

Policija traga za dvoje dece Čarlija Šina

Autor: | 16/11/2016

0

Nema mira za Čarlija Šina. Policija traga za dvoje njegove dece nakon što su viđena kako sa Bruk Miler, Čarlijevom bivšom suprugom, ulaze u bar u Solt Lejk Sitiju.

Očevici su policiji rekli da je Bruk izgledala prilično "raspojasano".

Neimenovani izvor portala TMZ rekao je da je Bruk počela da se ponaša "bizarno", kada je "dobauljala" u bar "bosonoga", sa svojim sedmogodišnjim blizancima, Bobom i Maksom, i pokušala da "užicka" cigaretu.

Očevici tvrde i da je sa njima bila dadilja, sa kojom je Bruk počela da se prepire. Zbog svađe i činjenice da se sve te mučne scene odvijaju pred očima dece, pa još u baru, neko je pozvao policiju.

Čarli Šin: Žalim što se nisam više uključio u odrastanje svoje dece

Pre nego što je policija došla, Bruk je nestala sa decom, a navodno je viđena kako luta od hostela do hostela, i pokušava da dobije sobu.

Izgleda da je Bruk nekome u baru rekla da je bivša supruga Čarlija Šina i da mu je čak dala njegov broj telefona, jer su policajci nakon što su došli u bar pozvali poznatog glumca i obavestili ga o situaciji.

Policija u Solt Lejk Sitiju je navodno locirala Bruk i decu, ali preciznijih informacija još nema.

Čarli Šin: Osećam se bolje nego ikad

Čarli Šin je za TMZ kratko rekao:

- Samo želim da bezbedno vratim decu kući. Nemam nikakvih drugih informacijao situaciji.

Bruk se ranije ove godine preselila u Solt Lejk Siti zbog toga što je želela da ide na rehabilitaciju i nastavila da živi tamo da bi mogla da nastavi sa ambulantnim lečenjem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: čarli šin