Razvod u najavi: Kanje ostavio Kim Kardašijan i neće se vraćati do kraja godine!

Razvod u najavi: Kanje ostavio Kim Kardašijan i neće se vraćati do kraja godine!

Autor: | 18/11/2016

0

Rijaliti milionerka Kim Kardašijan, nakon pljačke koju je preživela nikako ne može da se sabere i nastavi da živi normalnim životom, a sada ju je sustigla još jedna neželjena situacija. Naime, Kanje ju je ostavio i otputovao...

Kanje se vratio na svoju turneju koju je na kratko prekinuo zbog Kim, a na njoj će ostati do kraja godine. Kako priča izvor blizak Kardašijanovima za RadarOnline, Kim je više nego besna.

- Kim je poput furije zbog toga što ju je Kanje ostavio kada joj je najpotrebniji. Ona kaže da želi da je Kanje sa njom kod kuće.. Tcvrdi da se oseća sigurnom samo kada je on tu i da ne želi da je više ostavlja na ovakav način - priča izvor i naglašava da su svađe između njih dvoje sve učestalije.

- Neprestano se svađaju, ali ona mora da shvati da Kanje mora da radi i da se jednostavmno pomiri sa tim.  Kim je konstantno u strahu da je Kanje na putovanjima vara, jer zna da se žene doslovno bacaju na njega na koncertima. 

Ali ipak ona negde vrlo dobro zna da od prevare nema ništa, jer je sigurna u svoje "moći".

- Kim se pre svega nada da bi Kanje bio previše uplašen da je prevari, jer bi svaki njegov takav potez završio odmah na Tviteru, Instagramu ili Snepčetu - objasnio je izvor.

I dok suprug radi, Kim nastavlja sa svojim "učaurenim" životom.

- Kim ne želi išta da uradi po tom pitanju. A posebno je paranoična kada je Kanje van grada i radi. To je posebno uznemirava- ispričao je izvor za Radar i dodao:

- Kim se samo zabavlja sa decom i ne radi ništa. Ali Kanje ne može sebi to da dozvoli i mora da radi. Međutim, Kim jednostavno ne želi da to prihvati.

Da li je ovo najava kraja braka Kim i Kanjea?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Splash