Skupo ga je koštao poljubac sa Dženifer: Razvodi se Mark Entoni?

Skupo ga je koštao poljubac sa Dženifer: Razvodi se Mark Entoni?

Autor: | 20/11/2016

0

Manekenka Šenon De Lima i Mark Entoni su u braku dve godine, ali je ona, nakon strasnog poljupca Marka sa njegovom bivšom suprugom Dženifer Lopez, zatražila razvod.

I nije samo poljubac u pitanju, Šenon očigledno nije više mogla da podnese činjenicu da su Mark i Dženifer vrlo često zajedno, da sarađuju, i da su pritom veoma prisni.

Kako je jedan neimenovani prijatelj Šenon De Lime rekao za "Daily Mail", manekenka jednostavno više ne može da podnese toliku bliskost njenog muža i njegove bivše supruge.

Uostalom, Mark i Dženifer zajedno snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje dece, a sada su se i poljubili pred svima.

Dženifer Lopez sarađuje sa bivšim suprugom Markom Entonijem

Marku je bivša supruga dodeljivala nagradu kad je publika počela da viče "poljubac!", nakon čega su se bivši supružnici strasno poljubili i zagrlili.

- Oni se vole i poštuju, ali brak i fizička veza između njih su završeni. Ovo je posledica pritiska publike - kaže portparol Dženifer Lopez.

Velika srećna porodica: Dženifer Lopez i Mark Entoni su prijatelji i nakon razvoda (foto)

Slavna pevačica je sa Markom Entonijem bila u braku deset godina, i to je i njoj i njemu bio treći brak. Imaju osmogodišnje blizance Maksa i Emu.

Nakon razvoda 2014. godine, ostali su bliski, a osim posla, mnogo vremena zajedno provode na putovanjima. Dženifer je nakon razvoda bila u dvogodišnjoj vezi s plesačem Kasperom Smartom.

Venčali se Mark Entoni i Šenon de Lima

Marke je upoznao Šenon 2014. na koncertu, a venčali su se nakon nekoliko meseci veze.

Šenon, navodno, nije mogla da podnese pritisak stalnog prisustva Dženifer u Markovom životu, a nakon poljupca osećala se poniženo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti