Mark Entoni se ljubio sa Džej Lo, razvodi se od Šenon, a sada ima i novu devojku!

Mark Entoni se ljubio sa Džej Lo, razvodi se od Šenon, a sada ima i novu devojku!

Autor: | 16/02/2017

0

Mark Entoni je neverovatan što se ljubavnih poduhvata tiče. Nakon što se razišao sa Dženifer Lopez, oženio se sa Šenon De Lima, pa se onda ponovo malo ljubio i grlio sa Džej Lo, onda je odlučio da se razvede od Šenon... A dok potpis na papirima za razvod nije ni stigao da se osuši, pronašao je novu devojku, i to model, tričavih 21. godinu mlađu od sebe!

On jednostavno ne gubi vreme, a što bi rekli neki od njegovih prijatelja: "Ima dobro oko i zna šta želi", piše TMZ.

Mark (48) se viđa sa modelom Marijanom Dauning već nekoliko meseci, pošto ju je upoznao na jednoj večeri. Prijatelji koji su bili prisutni tvrde da Mark nije gubio vreme, jer ima dobro oko, tako da je sa lepom Marijanom razmenio broj već iste večeri.

A post shared by PaparazziRD ℹ (@paparazzi_rd) on Feb 16, 2017 at 8:04am PST

Sledećeg jutra je pozvao Marijanu da se nađu i od tada se ne razdvajaju. Ona je putovala s njim na njegove nastupe, a odmor su takođe proveli zajedno na Karibima.

Markov razvod od Šenon, koja je od njega mlađa 23 godine, je završen tek ove nedelje, u ponedeljak, ali on je zvanično bio slobodan još u novembru, kada je prestao da živi i da se viđa sa Šenon, tako da ovo i nije baš čista "prevara".

Moramo priznati da Mark zaista ima "dobro oko", ali nam se čini i da sve žene koje mu se dopadaju i kojima se ženi, liče jedna na drugu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Najnovije vesti