Luis Hamilton je davna prošlost: Nikol Šerzinger je srećno zaljubljena

Luis Hamilton je davna prošlost: Nikol Šerzinger je srećno zaljubljena

Autor: | 06/12/2016

0

Nikol Šerzinger se sinoć se u Londonu na dodeli British Fashion Awards pojavila ruku pod ruku sa svojim dečkom, bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim.

I dok je Nikol plenila pažnju seksi izdanjenm koje je, mora joj se priznati, bilo na ivici dobrog ukusa, Grigor je sve prisutne osvojio svojim lepim licem.

Par koji je inače poznat po tome da skriva privatni život, kako se to kaže, "kao zmija noge", sinoć nije bio toliko sramežljiv, iako je na njihovim licima čitavo vreme bio vrlo ozbiljan izraz. Ali, to je verovatno posledica prisustva mnogobrojnih, često veoma napornih, bliceva fotoaparata. Par je zajedno nešto više od godinu dana, a Nikol je nekoliko puta u intervjuima otkrila da nikada nije bila srećnija.

Ona se za sinoćnji crveni tepih odlučila za prozirno-crni kombinezon, kombinaciju koja spada u neslavnu kategoriju "više otkriva nego što sakriva", i koji je delo dizajnera Džulijena Mekdonalda za sezonu proleće/leto 2017. godine. Kombinezon je napravljen od čak 115.000 Svarovski kristalčića. Nikol je svoju dugu, tamnu kosu zalizala i odlučila se za mejkap u zemljanim tonovima.

Crveno odelo: Izgledajte moćno kao Nikol Šerzinger

Grigor je istovremeno blistao u plavom, elegantnom odelu, ne ispuštajući svoju devojku iz ruku.

- Srećna sam, ali mi se ne žuri da zasnujem porodicu. To je nešto o čemu ću razmišljati za koju godinu - otkrila je Nikol u nedavnom intervjuu za "InStyle".

Nikol i Grigor se spremaju za oltar?

Pevačica prethodno je bila sedam godina u vezi s vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, s kojim je navodno raskinula, jer nije želeo pred oltar.

Iako je često isticala da je bila slomljena nakon raskida, izgleda da je pored bugarsog tenisera zaboravila na sve ljubavne probleme.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images

Pročitajte još