Zar želiš da i tvoja ćerka tako izgleda? Fanovi ljuti na Viktoriju Bekam zbog mršavih manekenki

Zar želiš da i tvoja ćerka tako izgleda? Fanovi ljuti na Viktoriju Bekam zbog mršavih manekenki

Autor: | 06/12/2016

0

Iako je pre nekoliko godina obećala da će za svoje revije uzimati samo manekenke koje "izgledaju zdravo", izgleda da se Viktorija Bekam vratila starim navikama.

Nju javnost godinama kritikuje zbog manjka kilograma, a sada su obožavaoci ozbiljno počeli da je kritikuju zbog toga što angažuje premršave modele.

Nova, relaksirana kolekcija Viktorije Bekam

Ona trenutno priprema modnu kolekciju za jesen/zimu 2017, a na vesti o tome javili su se i oni koji misli da Viktorija ponovo preteruje u svojim zahtevima manekenkama koje angažuje.

- Modelima je zdravlje u opasnosti. Izgledaju ispijeno, kao da danima nisu jele. Izgledaju kao da bi trebalo da budu u bolnici, a ne na pisti - samo je jedan od komentara koji su se pojavili na Instagramu na kome je Viktorija objavila fotografije svojih manekenki.

Viktorija Bekam izbacuje kolekciju šminke u saradnji sa "Estee Lauder" (video)

I na početku njene dizajnerske karijere javnost je negodovala zbog izgleda manekenki koje je Viktorija odabirala. Ipak, 2011. je obećala da će njene kreacije, kako je već rečeno, nositi samo manekenke "zdravog izgleda". Ali ove godine, Viktorija se vratila vrlo mršavim manekenkama zbog čega je deo javnosti osuđuje.

- Mnogo si me razočarala iako mislim da si kreativna genijalka. Seti se da se na tebe ugledaju i male devojčice. Kakvu im poruku ovim šalješ? Želiš li da tako izgleda tvoja kći Harper? - napisala je jedna od njenih ljutih obožavateljki.

Male tajne Viktorije Bekam: Savšen izgled za večeru, ali i za neobavezni poslovni sastanak

Viktorija još nije odgovorila na kritike.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: viktorija bekam