Skarlet Johanson: Za dobar brak se vredi boriti

Skarlet Johanson: Za dobar brak se vredi boriti

Autor: | 10/01/2015

0

Glumica Skarlet Johanson ove godine imala je dve uspešne filmske premijere - „Lucy“, u kome tumači glavnu junakinju, a deo je i blokbastera „Kapetan Amerika: Zimski vojnik“. Seksepilna lepotica ove godine proslavila je trideseti rođendan, u septembru je dobila kćerku Rouz Doroti, a 1. oktobra se udala za svog verenika, francuskog novinara i marketing stručnjaka Romejna Dorijaka. Zbog toga i ne čudi da se našla na listi deset najfascinantnijih osoba u godini na izmaku. Ovu listu, inače, svakog decembra pravi čuvena novinarka „Ej-Bi-Sija“ Barbara Volters. Tim povodom, zanosna umetnica dala je inspirativan intervju Voltersovoj, u kome je prvi put govorila o majčinstvu, svojim stavovima prema braku, kao i o tome da li sebe vidi kao seksepilnu divu. Ona je tom prilikom naglasila da uživa u svom novom životu u Francuskoj, te da joj povremeni dolasci u Ameriku veoma prijaju, a o svojoj kćerki se potpuno sama brine. Za razliku od trenda, koji postoji u Holivudu, ona doji svoju devojčicu, sama joj menja pelene i nema dadilju.

- Majčinstvo je prelepo, ali i iscrpljujuće. Međutim, ljubav koju dobijate je neverovatna. Neopisivo je velika - rekla je Skarlet.

- Sve poslove oko bebe obavljam sama. Ja sam svojoj kćerki najbolja dadilja. Kada volite i kada ste voljeni, ništa vam ne pada teško. Uostalom, to je najbolji način da vaše telo ponovo vratite u top-formu - kaže glumica sa osmehom.

Holivudska zvezda je od njene treće godine želela da bude glumica. Prvu ulogu odigrala je sa osam godina, dok je veliku svetsku slavu stekla sa sedamnaest, posle filma „Izgubljeni u prevodu“. Zbog toga mediji prate svaki njen korak pa joj nije lako da sačuva intimni život. Međutim, ona se trudi da vodi normalan privatni život jer, ističe, veoma se razlikuje od mnogobrojnih zavodnica koje je dočaravala na velikom platnu.

- Vodim povučen i tih život. Uvek sam iskrena i volim da me kroz život vodi srce, a u odnosima sa ljudima „igram otvorenih karata“ - objasnila je Johansonova, koja spada u umetnice koje brižljivo čuvaju intimu.

Pre nego što se udala za sadašnjeg supruga, bila je u braku sa kolegom Rajanom Renoldsom, ali detalji iz njihovog zajedničkog života, a kasnije i razvoda, nikada nisu dospeli u javnost. Posle tog iskustva, ona nije izgubila veru u bračnu zajednicu, ali tvrdi da je svesna da se za srećno partnerstvo treba boriti.

- Mislim da ljudi po prirodi nisu monogamna bića. Zbog toga, ukoliko želite da budete u bračnoj zajednici, to iziskuje veliki trud. Izazovi postoje na svakodnevnom nivou. Ali, kada uspete da stvorite partnerstvo koje dobro funkcioniše, nema ničeg lepšeg od toga, što je zaista vredno svakog truda.

Tridesetogodišnja diva se, kao akter nekih od najseksepilnijih scena na velikom platnu, u intervjuu osvrnula i na svoj odnos prema telu, ali je objasnila kako joj je pošlo za rukom da tako dobro tumači zavodnice.

- Mislim da imam dobro telo, ali nije ništa posebno. Važno je da funkcioniše. Mnogi delove tela ne volim kao što su butine ili predeo oko stomaka, ali se ne žalim - iskrena je Skarlet, otkrivši pri tom tajnu kako joj uspeva da dočara neke od antologijskih seksepilnih scena.

- Da biste to uradili morate biti oslobođeni svih predrasuda, jer to je oslobađajuće. Takođe, tokom snimanja morate da budete potpuno prisutni u svakom trenutku.

Zavodljiva plavuša, koju je Barbara Volters opisala kao glamuroznu divu koja je sa obe noge na zemlji, biće na porodiljskom odsustvu do maja sledeće godine, kada je očekuje snimanje novog filma. Ovog puta ona će raditi na Diznijevom ostvarenju „Knjiga o džungli“. Zanimljivo je da će joj partner biti Bil Marej, baš kao i u „Izgubljeni u prevodu“, koji joj je doneo svetsku slavu.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin