Nina Badrić provela devet nezaboravnih dana u društvu Sandre Meljničenko

Nina Badrić provela devet nezaboravnih dana u društvu Sandre Meljničenko

Autor: | 23/01/2015

0

Pevačica Nina Badrić dočekala je Novu godinu u Sent Moricu, omiljenoj skijaškoj destinaciji svetske elite. Tamo je otputovala uoči najluđe noći na poziv dugogodišnje prijateljice i bivše članice nekada popularne grupe „Models“, atraktivne Sandre Meljničenko. Hrvatska zvezda i supruga Andreja Meljničenka sprijateljile su se pre više od pet godina, posle čega je Nina zabavljala goste i na svadbi Sandrinog rođenog brata Milana Nikolića, upriličenoj u Moskvi. Na poziv supruge ruskog bankara i jednog od najbogatijih ljudi na svetu, Badrićeva se prvi put zaputila u Sent Moric, gde su Meljničenkovi nedavno sagradili kuću. Ovo je bila prilika i da u društvu brojnih prijatelja upriliče zvanično useljenje u njihovo zimsko utočište u kome su prošle zime ugostili kreatorku Marijanu Mateus. Tada je, međutim, kuća bila još u fazi radova, dok su ove godine Sandra i Andrej spremno otvorili vrata prijateljima na privremenoj zimskoj adresi.
- Bilo mi je prelepo, Sent Moric je prekrasan. Uživala sam u društvu dragih prijatelja, uglavnom skijajući, a atmosfera je, gde god da smo otišli, bila sjajna - konstatuje na početku razgovora za „Hello!“ Hrvatica raskošnog glasa.

Osim u društvu prijatelja, za koje joj je ovaj deo godine već po tradiciji rezervisan, Nina je uživala i u sklapanju novih poznanstava, pa je mnogo vremena provela u druženju sa Evom Kavali, suprugom kreatora Roberta Kavalija, ali i sa Džastinom Ošoom, direktorom prodaje jednog nemačkog luksuznog brenda, čiji je modni stil postao svetski prepoznatljiv pa ga urednici često objavljuju u prestižnim modnim časopisima.
- Eva Kavali je Sandrina dugogodišnja prijateljica i takođe je bila njihova gošća za Novu godinu. Upoznala sam je na noćnom skijanju čim sam stigla, a s obzirom na to da je ona poreklom Austrijanka odlična je skijašica - priseća se Nina uz osmeh zimskih dogodovština i opisuje čime ju je još zadivila supruga italijanskog dizajnera Kavalija.
- Eva me je oduševila svojom posebnošću jer je nestvarno jednostavna osoba, izuzetno simpatična i vrlo pristupačna. Skijali smo svi zajedno preko dana, ali i uveče, što je poseban doživljaj - opisuje Nina utiske sa poslednjeg u nizu luksuznog putovanja na koje je otišla u društvu Meljničenkovih.
- Sandra i Andrej su se zaista potrudili da nam organizuju devet predivnih dana za pamćenje. Svako je imao svog učitelja skijanja, a probali smo i ski klajmbing. Uživala sam devet dana u skijanju i sportu dok su noći bile rezervisane za mirne večere i druženja. Samu Novu godinu dočekali smo u kultnom klubu „Drakula“, koji je izgrađen u čast legendarne Brižit Bardo. Bilo je zaista prekrasno. Ovo je bila moja prva neradna Nova godina i bilo mi je pomalo neobično da ne radim, ali ovaj odmor mi je bio poseban i predivan - sa radošću konstatuje Nina koja će u martu prisustvovati i slavlju povodom rođendana Andreja Meljničenka, koje će biti upriličeno u Njujorku.

Odlazak na zimovanje za Ninu je usledio u vrlo specifičnom trenutku, samo nekoliko dana pošto je u prostorijama hrvatskog radija primila nagradu „Music pub“, i to iz ruku urednika Zlatka Turkalja. Njena pesma „Vetrenjače“ protekle godine bila je šesnaest nedelja najbolja na top-listama, a sada je i zvanično proglašena jednom od najpopularnijih pesama protekle godine u čitavom regionu.

- Od pete godine znala sam da ću biti to što jesam. Uvek sam sebe zamišljala na sceni. Znala sam za šta me je Bog stvorio i bila sam jedna od retkih srećnica koje uvek znaju svoj cilj - zaključuje pevačica koja je ispratila jednu od najtužnijih godina u svom životu u kojoj je izgubila oca Sima.

Tekst: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti