Nina Badrić: Nezaboravna zimska avantura sa Sandrom Meljničenko

Nina Badrić: Nezaboravna zimska avantura sa Sandrom Meljničenko

Autor: | 31/12/2014

0

Hrvatska pop zvezda i supruga ruskog milijardera zajedno provode novogodišnje praznike. U omiljenoj skijaškoj destinaciji svetske elite, švajcarskom zimovalištu Sent Moric, pop zvezda Nina Badrić dočekaće Novu godinu. Iako je imala brojne ponude za nastup u najluđoj noći, odlučila je da novogodišnje praznike provede u društvu svoje drage prijateljice Sandre Meljničenko, supruge ruskog milijardera, bankara i jednog od najbogatijih ljudi na svetu Andreja Meljničenka. U elitnom švajcarskom skijalištu Nina je odsela prvi put, ali je provod u društvu Meljničenkovih za nju zaista poseban.
- Lepo mi je. Sent Moric je prekrasan. Uživam u društvu dragih prijatelja, uglavnom skijamo, a atmosfera je sjajna gde god dođemo - otkrila je svoje impresije pevačica u kratkom telefonskom razgovoru za portal Hellomagazin.rs.
Osim u društvu prijatelja za koje je ovaj deo godine već tradicionalno rezervisan, Nina uživa i u sklapanju novih poznanstava. Mnogo vremena provodi u druženju sa Evom Kavali, suprugom slavnog italijanskog dizajnera Roberta Kavallija, te s Džastinom Ošeom, direktorom prodaje jednog nemačkog luksuznog brenda, čiji je modni stil postao svetski prepoznatljiv pa ga urednici često objavljuju u najprestižnijim modnim časopisima. Po povratku u Hrvatsku očekuje je završetak rada na albumu, izdavanje dueta sa Željkom Vasićem, ali i niz novih uspešnih kampanja i koncerata, poput onih koje je održala u 2014. godini.

Autor: Nikola Rumenić, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti