Nina Badrić i Sandra Meljničenko: Nezaboravan provod na Nedelji visoke mode u Parizu

Nina Badrić i Sandra Meljničenko: Nezaboravan provod na Nedelji visoke mode u Parizu

Autor: | 09/02/2014

0

Budući da su njene fotografije u javnosti poslednjih godina prava retkost, Sandra Meljničenko svojom pojavom uvek izazove enormnu pažnju. Distancirana od većine starih prijatelja i neaktivna na društvenim mrežama, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka ipak nije na potpunom odstojanju od dešavanja na ovim prostorima. Jedna od retkih koja ima privilegiju da, družeći se sa Sandrom, uživa u blagodetima rezervisanim za pripadnike istinskog džet-seta svakako je hrvatska pevačica Nina Badrić.
Ovaj tandem, koji notira petu godinu prisnog druženja, protekle nedelje zauzeo je prve redove na Nedelji visoke mode u Parizu. Obišle su nekoliko revija, među kojima i one najglamuroznije, koje po tradiciji organizuju kuće "Šanel", "Dior" i "Versaće", kao i Sandrina bliska prijateljica, ruska dizajnerka Uljana Sergenko. Spisak posetilaca ovog događaja bio je ekskluzivan. Tik pored Sandre i Nine sedele su velike svetske zvezde, Lejdi Gaga, Kim Kardašijan, Tilda Svinton, Lili Alen, kao i ikone stila Ana Vintur, Ana delo Ruso, Miroslava Duma, Elena Perminova. Badrićeva nije propustila priliku da se sa mnogima i fotografiše, a da ima skolonosti prema medijskim poslovima dokazala je kada je u jednom restoranu krišom fotografisala čuvenog reditelja Romana Polanskog. U opisu ispod fotografije koju je postavila na Instagramu šeretski je napisala: "Paparazzo by Nina Badrić".
- Imala sam utisak da je ceo svet tih dana bio u Parizu. Uživala sam posmatrajući sve te predivne ljude koji se za Nedelju mode posebno doteruju. I žene i muškarci izvlače svoje najbolje komade i fantastičnim odevnim kombinacijama bez daha ostavljaju čak i slučajne prolaznike. Normalno je da u restoranu "naletite" na neku veliku zvezdu, koja u sasvim opuštenom izdanju obeduje za stolom pored vas. Bilo mi je simpatično da napravim paparaco fotografiju čuvenog Romana Polanskog i podelim je sa svojim pratiocima na Instagramu - sumira Nina utiske iz Pariza za magazin "Hello!".
Iako su i ostatak vremena provodile uzbudljivo, posećujući glamurozne restorane, koktele i prijeme za odabrane, hrvatska pop zvezda davala je vrlo suzdržane komentare u želji da te uspomene sačuva samo za sebe. Imajući u vidu model ponašanja gospođe Meljničenko, koja izbegava na bilo koji način da eksponira privatnost, čega se strogo pridržava, verovatno nikada nećemo imati prilike da do kraja zavirimo u njihov pariski provod.
- Ponosna sam na činjenicu da sva moja prijateljstva dugo traju i da počivaju na čvrstim temeljima, pre svega na međusobnom poštovanju i poverenju. Sandrin i moj ženski vikend u Parizu bio je nezaboravan i sigurna sam da ću ga dugo pamtiti - kratko se i prilično suzdržano hrvatska pop zvezda osvrnula na svoj odnos sa suprugom jednog od najbogatijih Rusa.
Sa Sandrom Meljničenko Nina se zbližila krajem 2009. godine, kada je u Moskvi pevala na svadbi njenog rođenog brata Milana Nikolića. Nekoliko meseci kasnije, najbogatija Srpkinja pozvala je hrvatsku zvezdu na krstarenje Karipskim morem, posle čega su u javnost dospele priče kako su zbog nesporazuma prekinule svaki kontakt. Ispostavilo se da je reč samo o insinuacijama, te da se nisu viđale zbog Sandrine trudnoće, a potom i roditeljskih obaveza kojima je u potpunosti bila posvećena. Zajednički boravak u Parizu govori da pop pevačicu i bivšu članicu grupe "Models" vezuje iskreno prijateljstvo.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Foto: Getty Images

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin