Severina Vučković: Uvek se radujem novoj ljubavi

Severina Vučković: Uvek se radujem novoj ljubavi

Autor: | 22/02/2015

0


Karte za dvodnevni spektakl Severine Vučković u Centru “Sava” planule su za tren pa je pop zvezda stigla u srpsku prestonicu sa širokim osmehom, poput onog na fotografijama iz Beča koje je ustupila magazinu “Hello!”. U austrijsku prestonicu išla je radno, ali je slobodan vikend iskoristila da bi na sepcifičan način obeležila Dan zaljubljenih budući da je poštovalac svih praznika koji slave ljubav. Po povratku u Zagreb, prošlog petka, organizovala je intimnu proslavu trećeg rođendana svom sinu Aleksandru. Veće slavlje izostalo je zbog prehlade malog Aleksandra, ali će uslediti posle ovonedeljnog povrtaka iz Beograda, gde će provesti prvi deo radne nedelje. Ujedno, tog slavljeničkog dana dirljivom porukom obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Beč je jedan od retkih gradova u kojima ste nastupali u poslednje vreme a da ste usput imali i slobodno vreme. Jeste li išli u šoping, šetnje? Kako ste proveli prošli vikend?
- Prekrasno sam se provela. Obično dođemo u neki grad, odsviramo i u pet ujutro smo kod kuće. Ne volim da ostajam da spavam posle koncerta, uvek mi je draže da dođem odmah kući. Ali ovog puta nisam zažalila. Žao mi je što Beč i ranije nije bio moje mesto u koje ću doći i nahraniti dušu lepotom. Božanstven je, kao uostalom svi veliki gradovi Evrope.

Ima li Dan zaljubljenih neku simboliku za vas? Šta uopšte mislite o datumima koji slave ljubav?

- O datumima koji slave ljubav mislim sve najbolje. Verovatno je neki srećnik to izmislio, jer je doživeo nešto što nikad pre nije i znao je da ni posle neće. I ja se ubrajam u takve srećnike ili nesrećnike, kako se uzme. I o tome bih mogla štošta reći, ali odavno nemam privilegiju da za novine pričam o ljubavi najotvorenije i onako kako bih htela. A dalo bi se. Ne zbog toga jer je to nešto što sam umislila da će drugima biti izuzetno važno, nego nije mi seksi, u stvari sve se pogrđno protumači i devalvira. A opet, pričati o tome površno da slavim ljubav svaki dan, isuviše je otrcano i plitko. Jer ja slavim i tugu i lepo, i pošteno joj nazdravljam, doduše u sebi, kad niko ne gleda. Osim one koja me izbezumljenu sretne u ogledalu. Možda je vreme za knjigu o mojoj najvećoj ljubavi, a možda i nije, jer utisci se zbrajaju na kraju. A ja sam još previše mlada. Ali ako me pitate da li tog dana slavim spajanje dva srca u jedno i spoznaju da mi se to desilo, da su se moje žile spojile sa sestrama koje su davno izgubile, to slavim. I zahvaljujem Bogu ili svetom Valentinu ili, u mom slučaju, svetom Martinu. Ali da, uvek želim da budem neodoljiva muškarcu, toliko da se preda mnom raspadne.

Ostatak intervjua sa hrvatskom zvezdom, propraćen nizom prelepih fotografija, pročitajte u ponedeljak, 23.februara, u novom broju magazina "Hello!"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin