Marija Kilibarda otkriva da je ponovo zaljubljena i da jedva čeka da postane majka

Marija Kilibarda otkriva da je ponovo zaljubljena i da jedva čeka da postane majka

Autor: | 10/03/2015

0

Mnogi su bili iznenađeni kada je jedno od zaštitnih lica televizije "Prva" Marija Kilibarda odlučila da postane voditeljka "Jutarnjeg programa" koji će se od narednog ponedeljka emitovati na televiziji "B92" i. Međutim, tridesetčetvorogodišnja Beograđanka ubeđena je da je na nagovor svog prijatelja i kolege Ivana Ivanovića donela pravu odluku. Pored toga što je pred njom poslovni izazov, zbog potreba posla Marija će promeniti i životne navike. Iako joj je donedavno bilo nezamislivo da zaspi pre pet sati ujutro, sada je to vreme kada se svakodnevno budi, kako bi dva sata kasnije sa prepoznatljivim osmehom na licu pozdravila gledaoce "Jutarnjeg programa". Osim poslovnih noviteta, u Marijinom životu promenila se situacija i na ljubavnom planu. U intervjuu za magazin "Hello!" priznaje da je zaljubljena, kao i da je njenu želju da se ostvari u ulozi majke dodatno podstakao muškarac sa kojim je u emotivnoj vezi. Šarmantna voditeljka otkrila nam je i zbog čega nije demantovala napise da je obnovila vezu sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem.

Pisalo se da ste obnovili vezu sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem u dva navrata, a vi se nijednom niste oglasili. Zbog čega?

- Nisam se oglašavala jer sam više puta u prošlosti, možda i sopstvenom krivicom, dala više prostora nekim privatnim stvarima nego poslu kojim se bavim i zbog kojih i treba da budem u novinama. Naučila sam da, ako ne radim na novim projektima i nemam šta da kažem, nema potrebe da se bilo šta o meni provlači po novinama i mislim da to nikoga i ne bi trebalo da zanima. Baš sam striktna po tom pitanju i verujem da će, ako ćutim, priča splasnuti, ne može da se raspline. Držim se toga da se ne oglašavam.

Kada neko ne demantuje određenu informaciju, obično se to tumači kao prećutno potvrđivanje.
- Kada si najzaljubljeniji na svetu i želiš da staneš nasred Trga Nikole Pašića i da se razdereš "Volim ga", "Presrećna sam" ili tako nešto predivno, onda, kada dođeš u lošu fazu i nisi više srećan, publika očekuje da i to podeliš sa njima. Zato sam odlučila da ne pričam ni kad je lepo ni kad nije.

Da li ste trenutno emotivno ispunjeni?

- Jesam.

U poslednjem intervjuu za "Hello!" rekli ste da je vreme da se ostvarite u ulozi majke. Mislite li da se kod žene jednostavno probudi taj instinkt ili želju za potomstvom dobije kada je ludo zaljubljena u svog partnera?
- Ja sam od svih mojih drugarica prva počela da pričam o tome koliko ću dece imati, kakva ću imena odabrati za njih, ali to je bilo vrlo davno. Ispostavilo se da se većina njih pre mene ostvarila u roditeljskoj ulozi. Nosim to u sebi od kada znam za sebe i mislim da ću biti kompletna tek kada se ostvarim kao majka. Zadovoljna sam karijerom, mislim da sam dobra sestra, kćerka, kolega, ali cela priča će biti zaokružena kada budem i dobra mama. Ceo život idem ka tome i ne mislim da se to probudilo nedavno kada sam se zaljubila, nego da to nosim u sebi, a da je to podstakao pravi muškarac. Verujem da žena ne može sama da donosi takve odluke, neko te inspiriše na to, pogledaš u njega i pomisliš: "Da, želim da ovo bude otac moje dece". Znači, trebalo bi to da imate u sebi i da neko to dodatno probudi, pa da se onda i radi na tome.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina "Hello!"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin