Marija Karan: Moje srce odavno pripada mom suprugu

Marija Karan: Moje srce odavno pripada mom suprugu

Autor: | 15/03/2015

0


Glumici Mariji Karan holivudski san počeo je da se ostvaruje kada je pre nekoliko godina započela romansu sa poznatim američkim producentom Džoelom Lubinom, sa kojim je u maju prošle godine vezu krunisala brakom. Svečani čin venčanja, prema glumičinoj želji, obavljen je u Beogradu, ali je par bračni život nastavio u Los Anđelesu. Uz supruga Beograđanka je imala priliku da prisustvuje brojnim zabavama sa najvećim holivudskim zvezdama, a poslednja od njih bila je nedavna dodela „Oskara”. Glumica se danima pripremala za glamuroznu filmsku smotru, a fotografije sa prestižnog događaja podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.
Marija rado ističe da joj je u životu sve potaman otkako je u braku sa američkim filmskim producentom.
- Život je vredan ako ga delite sa drugima. Udvoje je uvek lepše, bilo to zvanično ili ne. Kada je reč o pravim emocijama, suština se ne menja formalnim činom braka - rekla je tridesetdvogodišnja glumica, koja je pre dodele „Oskara” bez supruga prisustvovala humanitarnom događaju „Lajflajn”, koji je na Beverli Hilsu organizovao prinčevski par Aleksandar i Katarina Karađorđević.
Marijin suprug Džoel zavoleo je rodnu zemlju njegove životne saputnice, a primio je i pravoslavnu veru.
- Moj suprug prihvata i voli moje korene i naravno da mi to puno znači. Moje srce odavno pripada mom suprugu, a gde je srce tamo je i dom - rekla je Srpkinja sa američkim državljanstvom, koja ističe da joj je suprug veoma privržen, i dodala:
- Najviše od svega dopadaju mi se njegova iskrenost i hrabrost, ali i veoma dobra organizovanost i spremnost da me uvek voli, vodi i prati.
Marija je navikla na život u Los Anđelesu, mada priznaje da ponekad oseća nostalgiju zbog porodice i prijatelja sa kojima je provela najveći deo života.

- I Beograd i Los Anđeles podjednako doživljavam kao svoj dom. Kad god mogu, dođem u Beograd, a Los Anđeles je moja baza iz koje putujem na sve strane sveta. Nostalgije uvek ima i ne možete je pobediti. Ipak, osećam se privilegovanom jer imam dva doma, govorim dva jezika, imam porodicu i prijatelje i tamo i ovde, pa na sve to gledam kao na prednost i tako se borim protiv nostalgije - kaže poznata crnka, koja često uživa u putovanjima sa zgodnim suprugom.

Katolički Božić proveli su u Bangkoku, a potom su se uputili na ostrvo Puket, gde su uživali u čarima ove egzotične destinacije. Na Tajlandu su dočekali i Novu godinu.

Autor: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još