Mirka Vasiljević: Vujadin i ja ne dozvoljavamo da nam sitnice naruše odnos

Mirka Vasiljević: Vujadin i ja ne dozvoljavamo da nam sitnice naruše odnos

Autor: | 18/04/2015

0

Glumica Mirka Vasiljević ovogodišnje uskršnje praznike provela je u društvu svojih mališana. Pošto je prethodnih nekoliko godina najveći hrišćanski praznik obeležavala u inostranstvu, gde je bila sa nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem u zemljama u kojima je on igrao, sada je prvi put posle duže vremena sa svojom decom bila u Beogradu.

- Vujadin ovog puta nije bio sa nama jer je trenutno u Londonu, gde se Uskrs slavi nedelju dana ranije. Mnogo nam nedostaje, ali mi smo već navikli da organizujemo život na više relacija i na činjenicu da postoji vreme kada smo razdvojeni. Još kada smo nas dvoje, sa devetnaest godina, počeli da se zabavljamo, a kasnije i odlučili da dobijemo decu i kada smo ih dobili, znali smo da će postojati periodi kada nismo zajedno. Postoje trenuci kada nam je zbog toga teško, ali znamo razlog zbog čega je takva situacija, imamo svoje ciljeve, pa onda i razdvojenost ne pada toliko teško.

Poznata dvadesetčetvorogodišnjakinja navikla je da kroz razne periode života prolazi sama. Tako je u najranijem detinjstvu žarko želela da dobije brata, ali joj se ta želja ostvarila tek kada je napunila deset godina, kasnije je zbog vanškolskih aktivnosti često vodila život u kome nije imala dovoljno društva kao njeni vršnjacia, a takav trend je nastavljen i kada je zasnovala vanbračnu zajednicu sa Vujadinom.

- Čak i kada sam kod njega u inostranstvu, često sam sama sa decom, jer je on u karantinu ili ima gostovanja, a tada sam odvojena i od porodice. S druge strane, kada sam ovde, rastavljena sam od njega, pa mi uvek neko nedostaje. Ipak, trudim se da na svoju situaciju ne gledam samo sa negativne strane i da iz svega toga izvučem nešto pozitivno - objašnjava Vasiljevićeva.

- Ne mogu da kažem da je razdvojenost dobar recept za brak i nas dvoje nemamo pretenzije da narednih deset godina živimo na različitim adresama, jer to nije rešenje. Ali, mislim da situacija u kojoj se nalazimo ima i svojih prednosti, jer znamo šta znači biti razdvojen i šta znači kada želiš da podeliš nešto sa nekim ili da uveče sumiraš dan, a to ne možeš. Upravo zbog toga ne dozvoljavamo da nam neke glupe situacije poremete odnos ili da zbog nečije trenutne nervoze ili ishitrenosti pokvarimo našu vezu.

Lepa glumica planira da sa decom prvi put otputuje u London.

- Vujadinova sezona se uskoro završava, a i ja imam brojna gostovanja sa predstavom „Pazi s kime spavaš“. U narednih nekoliko dana putujemo u Banjaluku, Prokuplje i Gračanicu. Zbog toga deca i ja se nećemo preseliti u London, ali planiramo da odemo kod njega u posetu bar na nekoliko dana i da ispratimo bar jednu njegovu utakmicu. Do sada smo ga uvek bodrili sa terena, pa ne želimo da ovog puta to izostane. Naredne sezone ćemo se već organizovati tako da budemo zajedno - zaključuje Vasiljevićeva.

Autor: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još