Marko Rokvić: Sara i ja želimo zdravu i srećnu bebu bez obzira na pol

Marko Rokvić: Sara i ja želimo zdravu i srećnu bebu bez obzira na pol

Autor: | 22/05/2015

0

Poznati pevač Marko Rokvić i njegova dugogodišnja partnerka Sara Oster nedavno su saznali da će se ostvariti u ulozi roditelja, što je srećni par, kao i njihove porodice, veoma obradovalo. Sin Marinka Rokvića i atraktivna brineta zajedno su već četiri i po godine i od početka su znali da su jedno u drugome pronašli srodnu dušu, a sada planiraju zajedničku budućnost. Skladni par poznaje se još iz tinejdžerskih dana i već tada su maštali da se jednog dana ostvare u ulozi roditelja, a sada su njihovi snovi počeli da se ostvaruju.
- Na tu temu smo se šalili još u srednjoj školi. I evo, došlo je pravo vreme da ideju o potomstvu sprovedemo u delo. Imali smo izuzetnu sreću da nam se to dogodi vrlo brzo od dana kada smo doneli odluku - počinje priču budući otac, koji tvrdi da je oduvek znao da je Sara žena njegovog života i da sa njom želi da provede život.
- Sara je obrazovana i samosvesna devojka koja čvrsto stoji na zemlji. Drugačija je od svih ostalih devojaka koje sam upoznao i privlači moju pažnju istim intenzitetom od dana kada smo se upoznali. Sa njom sam našao svoj mir i svakim danom me čini boljim čovekom.
Vest da će kroz pet meseci postati roditelji uspešnog muzičara i njegovu lepšu polovinu još više je zbližila, pa sada svaki slobodan trenutak provode zajedno i jedva čekaju dan kada će dobiti dete.
- Na dan kada je Sara saznala da je u drugom stanju, nažalost, nisam bio u Beogradu već u Barseloni. Bio sam presrećan kada mi je javila da je trudna, ali ujedno i tužan jer nisam pored nje i jedva sam čekao da se vratim kući. Oboje smo bili vrlo srećn i i raspoloženi i sada se više smejemo nego ranije - objašnjava najmlađi član porodice Rokvić.
- Od dana kada smo saznali da ćemo postati roditelji mnogo puta su nas pitali da li više želimo dečaka ili devojčicu, a naš odgovor je uvek isti. Svejedno nam je, želimo samo zdravu i srećnu bebu bez obzira na pol - iskren je Marko koji naglašava da su i njihove porodice vrlo radosne zbog skorog dolaska novog člana.

- Naše porodice, kao i šira familije i svi naši prijatelji oduševljeno su primili vest. Svi su to i očekivali, jer sa njima delimo sve naše planove i želje. Vest o prinovi obradovala je sve naše drage, posebno mog brata Nikolu i Sarinu sestru Tamaru.
Atraktivni muzičar tvrdi da njegova buduća supruga nije razmažena trudnica i da odlično podnosi prve mesece drugog stanja. Sara je trenutno u četvrtom mesecu, a ona i Marko su odlučili da ovu vest podele sa javnošću tek pošto su prošli sve lekarske preglede na kojima je utvrđeno da beba lepo napreduje.
- Sara je neverovatna trudnica u najpozitivnijem smislu te reči jer sve podnosi odlično, nema mučnine, ne jede više nego inače, ne spava više nego inače i sve u svemu i nema neke preterane razlike u odnosu na period pre trudnoće. Izvršava sve obaveze koje ima, vežba jogu i trudi se da se zdravo hrani - otkriva najmlađi Rokvić, koji se trudi da bude pažljiv prema partnerki.
- Oduvek sam bio pažljiv prema njoj, a sada joj više pomažem oko nekih stvari, da se ne bi preterano zamarala, podizala težinu i slično. Od kada su saznali da će krajem godine dobiti dete, počeli su da prave planove za venčanje, jer žele da novog člana porodice dočekaju kao supružnici. Ipak, veliko slavlje planiraju tek posle rođenja deteta.
- Nas dvoje smo počeli da živimo zajedno još pre nekoliko meseci, i zaista uživamo jer smo organizovali način života koji nam u potpunosti odgovara. Sada je došlo vreme i za venčanje koje će biti intimno, u najužem krugu porodice, dok će veliko slavlje uslediti po rođenju bebe. Oboje se radujemo budućnosti i svemu što predstoji.
O organizaciji venčanja Marko kaže:
- Sara je perfekcionista u svemu što radi, pa ću njoj prepustiti veći deo priprema za venčanje i verujem u dobar ishod. Što se tiče datuma, još nismo odredili tačan dan, ali i to ćemo ubrzo uraditi.
Ubrzo pošto je saznao da će postati otac, Marko je imao još jedan lep povod za radost, jer je njegov brat Dario koji živi u Kanadi posle šest godina ponovo došao u Beograd. U njegovom društvu i sa ocem i bratom Nikolom proveo je nekoliko dana.
- Darija dugo nisam video, a razlog za to je velika udaljenost država u kojima živimo, ali komunikaciju održavamo preko društvenih mreža. On ima svoj posao i porodicu i drago mi je što je uspeo da izdvoji vreme da dođe. Srećan sam što je bio ovde, bilo nam je veoma zabavno, obišli smo mnoga mesta kojih se uželeo i jeli hranu koju voli, a nema je u Kanadi. Osim toga, pričali smo o svim temama da bismo nadoknadili propušteno vreme. On je imao priliku da bolje upozna moju Saru, što mi je bilo posebno drago - objašnjava talentovani muzičar.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Boško Karanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti