Dijana i Boško Janković: Prvo letovanje sa novim članom porodice

Dijana i Boško Janković: Prvo letovanje sa novim članom porodice

Autor: | 08/07/2015

0

Prvo letovanje sa novim članom porodice, četvoromesečnim sinom Julijanom, fudbalski reprezentativac Boško Janković, njegova supruga Dijana i petogodišnji sin Sergej proveli su krajem juna na Kipru. Uspešni sportista opredelio se za smeštaj u luksuznom hotelu u lučkom gradu Limasol, koji je posle naporne sezone bio idealna mirna letnja oaza za njega i njegovu porodicu. Tredesetjednogodišnji napadač italijanskog kluba “Verona” za magazin „Hello!“ prenosi utiske sa nedavno završenog odmora.
- Super smo se proveli na odmoru, bilo je zaista odlično. Sa nama su išli i moji roditelji, što praktikujem svake godine. Uvek ih vodim, ali to ne radim samo da bi nam pomogli oko dece, nego da bismo svi uživali zajedno. Cele godine sam van zemlje i volim da letovanje provedu sa nama. I oni uživaju da budu sa nama i unucima, tako da nam je tih dana svima lepo - zadovoljno kaže srpski reprezentativac, koga je boravak na kiparskoj obali potpuno oduševio.
- Smeštaj je bio izuzetan, ali nama je bilo najvažnije da možemo da se kupamo u moru. Prošle godine bili smo u Turskoj, smeštaj je i tamo bio perfektan, ali se nijednom nismo okupali u moru, jer nije bilo previše čisto. Ove godine smo prezadovoljni i vremenom i morem. Bili smo smešteni u hotelu sa odličnom ponudom i sadržajima, ali nama je najvažnije bilo more, koje je bilo čisto i toplo. Imali smo sreće sa vremenom, sunce je sijalo sve vreme, tako da su nam dani odmora protekli odlično.


U morskim čarima posebno je uživao stariji sin Sergej, koji je vreme sa ocem provodio u sportskim aktivnostima.
- Ja sam osoba koja ne može da miruje čak ni kada je na odmoru, tako da sam i tamo malo trenirao. Održavao sam formu, ali ne preterano, jer me u julu očekuju pripreme. Radio sam vežbe tek toliko da ostanem fit - kaže poznati otac, koji je posebno srećan zbog odnosa starijeg sina prema mlađem bratu.
- Sergejov odnos prema Julijanu je neočekivano dobar. Ne pokazuje ni gram ljubomore, pazi ga i izuzetno je pozitivan u njegovom društvu. Posvećuje mu mnogo ljubavi, što je nama jako bitno, a kada gledam njega, vidim sebe u njegovim godinama, jer i ja imam pet godina mlađeg brata - prisetio se Janković, koji je maksimalno uživao sa porodicom.
- Supruga i ja imali smo vremena i za nas dvoje, ali vrlo malo. Uglavnom smo bili svi zajedno. Jedan dan smo proveli u obilasku grada, ali se nismo preterano oduševili. Lep je gradić, ali je vrlo brz, pravi poslovni grad, a mi nismo imali potrebe za tom vrstom provođenja vremena. Bili su nam potrebni odmor i mir van gužve i brzog tempa života, a s obzirom na to da je Julijan rano išao na spavanje, ni noćni izlasci nisu dolazili u obzir.


Prvi porodični odmor sa najmlađim članom porodice protekao je bezbrižno i mirno, a Boško je ponosan na suprugu, uz koju ne mora da brine ni o čemu kada su njihovi mališani u pitanju.
- Dijana vodi računa da sve bude u redu i ja sam joj na tome veoma zahvalan. Uživao sam u ovom odmoru, proveli smo predivnih nedelju dana, a tome su verovatno doprineli i moji roditelji, koji su uvek tu da priskoče šta god da nam je potrebno - kaže uspešni Beograđanin, koji polako odbrojava do početka priprema koje ga očekuju početkom jula.
- Ne volim preterano da se odmaram. Kada odem na pauzu, dopada mi se da menjam sredinu i da se ne zadržavam na jednom mestu. Beograd volim najviše na svetu, ali lepo je kada odete iz njega da biste mu se ponovo vratili - završava razgovor prvotimac italijanske “Verone”.

Intervju: Deana Đukić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti