Marija Veljković sa suprugom Milanom organizovala je rođendanska slavlja svojim naslednicima

Marija Veljković sa suprugom Milanom organizovala je rođendanska slavlja svojim naslednicima

Autor: | 26/07/2015

0


Voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković u timu sa suprugom Milanom Milovanovićem nedavno je organizovala dvostruko rođendansko slavlje za njihove mališane Đurađa i Rosu. Budući da je mala razlika između rođendana njihove dece, ponosni roditelji odlučili su da prirede zajedničko slavlje na kome će okupiti najbliže prijatelje i članove familije. Dečak je napunio tri godine, dok je Rosi ovo bilo prvo rođendansko slavlje, zbog čega su njeni mama i tata bili posebno uzbuđeni.

- Rosa je rođena 13. juna, a Đurađ 5. jula, pa smo odlučili da im priredimozajedničku proslavu rođendana. Bilo nam je najvažnije da pronađemo odgovarajući prostor za slavlje koji će lepo izgledati i u potpunosti biti prilagođen potrebama mališana. S obzirom na to da je lepo vreme, ja sam želela da to bude prostor sa velikim dvorištem da bi deca mogla da se igraju napolju, a ne da slavlje provode u zatvorenom prostoru - poćinje priču voditeljka i glumica.
- Na internetu sam pronašla prelepu igraonicu koja se nalazi na Senjaku sa božanstvenim velikim dvorištem i ogromnom terasom. Prvo sam otišla sama da je vidim i mnogo mi se dopala, a potom smo i svi porodično išli da pogledamo prostor i tada smo odlučili da je to mesto gde želimo da organizujemo slavlje.


Pošto je već iskusna u organizaciji porodičnih slavlja, tridesettrogodišnjakinja, koja je u braku sa Milanom Milovanovićem, za kratko vreme uspela je sve da organizuje baš po svom i ukusu njene porodice.
- Imamo porodičnog prijatelja koji radi ketering, tako da nismo bili u dilemi od koga ćemo da poručimo hranu. Budući da njegovu firmu angažujemo za sva naša slavlja već nam je dobro poznat njihov meni, pa smo tačno znali šta želimo da naručimo. Takođe, imamo ženu koja nam pravi torte otkako se rodio Đurađ i poručili smo poslasticu sa ukusima koje najviše volimo, a baka nam je, kao po običaju, napravila još jednu tortu. Organizacija je kratko trajala jer mi je trebalo samo da okrenem nekoliko brojeva telefona i da sve bude u redu - tvrdi Marija, koja kaže da joj nije bila potrebna pomoć supruga.
- Milan mi pomaže u svemu što od njega tražim, ali ovog puta to nije bilo potrebno osim prilikom izbora igraonice.


Sin lepe glumice, koji je napunio tri godine, ovog puta znao je da se raduje svom rođendanu i bio je vrlo uzbuđen tog dana, a po njegovoj želji roditelji su mu poručili tortu sa Petrom Panom i kapetanom Kukom, pa su u skladu s tim za Rosu izabrali tortu u obliku Zvončice.
- Ovo je bila prva godina kada je Đurađ postao svestan svog rođendana i kada se zaista danima radovao. Naročito je bio uzbuđen na dan slavlja i bio je pun energije. Euforija je potrajala još nekoliko dana, jer je posle slavlja, baš na njegov rođendan, častio drugare u vrtiću. S druge strane, Rosa ništa nije shvatala, ali je na proslavi bila mirna, igrala se sa drugom decom i išla iz ruke u ruku odraslih. Igraonica u kojoj smo slavili imala je vrlo lep program pa je svim mališanima bilo zabavno. Čak su i Đurađ i Rosa dobili čestitke na kojima su bili otisci njihovih dlanova koje su prethodno umočili u boju. Imali su i zamak u kome su se igrali, zatim lavirint i mnogo igračaka. Na slavlju je bilo četrdesetak gostiju. Nisu došli baš svi koje smo pozvali jer su neki bili bolesni, ali su zato Đurađu došli svi drugari, što ga je najviše obradovalo.

Srećna četvoročlana porodica pre slavlja imala je generalne probe kod kuće, jer su želeli da svog dečaka nauče da gasi svećice i da spreman dočeka iznošenje torte.
- Nekoliko dana pre rođendana imali smo generalne probe kod kuće, kada smo svi gasili svećice pa je Đurađ postao pravi majstor u tome. Pred gostima to nije izgledalo isto kao kod kuće, ali odlično se snašao. On je gasio i svećicu na Đurđinoj torti pošto je ona premala da bi to znala da uradi - kaže Veljkovićeva koja je tokom slavlja bila veoma uzbuđena.
- Kao i svakoj majci, sve što ima veze sa mojom decom mnogo me dotiče i veoma sam uzbuđena pred svaki važan događaj u njihovom životu. Đurađ je nedavno imao prvu predstavu u vrtiću i ja sam imala neuporedivo veću tremu od njega. Tako sam i na rođendan bila veoma uzbuđena. Milan reaguje slično kao i ja, ali on je muškarac, tako da lakše prikriva svoje emocije i mnogo je staloženiji.

Posle dvostrukog slavlja, voditeljka "Slagalice" priprema se za odlazak na more što i ona i njen suprug jedva čekaju, s obzirom na to da će im ovo biti prvo letovanje učetvoro.

- Na more ćemo ići tek u septembru pošto smo želeli da izbegnemo velike vrućine. Idemo automobilom na Halkidiki i jedva čekamo da vidimo kako će sve to izgledati jer nam je ovo prvi put da idemo u proširenom porodičnom sastavu.
Pre nego što otputuje na porodični odmor, Marija će ići na nekoliko poslovnih putovanja, jer tokom leta ima zakazana gostovanja predstave "Metar i po do Cezara" na mnogim festivalima.
- Biće nekoliko festivala na koje ću ići i moram da priznam da koliko god da se radujem zbog velikog interesovanja za predstavu toliko mi i svi ti odlasci od kuće teško padaju. Još nisam naučila da se odvajam od dece i nije mi lako kad moram da ih ostavim. Meni je sve to mnogo teže nego njima, ali to je život, ne možemo stalno da budemo zajedno - iskrena je Veljkovićeva koja dodaje da je od septembra očekuju novi poslovni izazovi.
- Pored "Metar i po do Cezara" igram i predstavu "Cimeri", kao i neke dečije komade, međutim, od jeseni ću početi da radim jedan veoma zanimljiv posao koji nije moja branša, ali je povezan sa njom. Za sada ne mogu da otkrijem o čemu je reč, jer su pregovori u toku, ali sam veoma uzbuđena zbog tog posla.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti