Ivana Baltić: Iza mene je najlepša i najuzbudljivija godina u životu

Ivana Baltić: Iza mene je najlepša i najuzbudljivija godina u životu

Autor: | 28/07/2015

0


Najvažniji dan ove godine u porodici televizijske voditeljke Ivane Baltić bila je proslava prvog rođendana njenog sina Andreja.

U odličnom timu sa suprugom Zoranom Aleksić, autorka emisije "Ja to tako" potrudila se da ovaj dan protekne u veselju i dobroj atmosferi i da svi gosti ponesu najbolje utiske sa slavlja. Kao idealno mesto za okupljanje familije i prijatelja izabrali su „Baštu kod Juge“. Iako su bili brzi i efikasni organizatori, Ivana i njen suprug uspeli su u misiji da sve besprekorno organizuju.

- Zoran i ja imali smo jasnu ideju kako želimo da taj dan protekne, pa sama priprema slavlja nije trajala više od nekoliko dana. Kada jednom organizujete venčanje, sve posle toga je lako, a dosta toga i slično. Potrebni su vam fotograf, dekoracija, torta, razlike su samo u finesama - počinje priču jedno od zaštitnih lica televizije „Pink“.

- Proslavu smo organizovali u “Bašti kod Juge”. Odlučili smo se za taj prelepi ambijent blizu reke sa prirodnim hladom i predivnim hukom vode u fontani. Želeli smo da slavlje bude na otvorenom, da svima bude prijatno, i deci i odraslima. Veoma smo zadovoljni mestom koje smo odabrali, a u skladu sa ambijentom i mi smo se osećali prilično opušteno. Dan je bio savršen, sunčan, ne previše topao, baš kako treba. Sve je bilo komotno, sa mnogo mesta za dečju igru, dobrom animacijom, kako bi i roditelji mogli da se opuste i uživaju u druženju.

Uz pomoć supruga, koji je arhitekta, ponosna majka nije morala mnogo da brine o dekoraciji prostora, već je sve prepustila njemu, a sa stručnjacima iz poslastičarnice "Tintolino Family" potrudila da za svog mališana osmisli što lepšu tortu, koja je pravo malo remek-delo.

- Zoran je u potpunosti preuzeo posao oko dekoracije. Imali smo mnogo balona napunjenih helijumom, koji su deci bili i najzanimljiviji, a na kraju su ih mališani puštali da odlete. Torta je bila prelepa, kao nacrtana, i vrlo ukusna - ističe novinarka. - Dan pred rođendan, iako je sve bilo organizovano, Zoran i ja imali smo malu tremu. Ipak, veliki je broj gostiju i uvek postoji bojazan da li će se svi dobro uklopiti, a od toga zavisi i sama atmosfera. Zato smo jedva čekali da sve počne, a kada je počelo, bilo je toliko lepo da onda nismo ni hteli da idemo kući. Zaista, na slavlju je sve proteklo bolje nego što smo mogli da zamislimo, a sigurna sam i da su se naši gosti dobro proveli.


Iako je još mali da bi bio svestan svega što se tog dana dešavalo, mali Andrej je uživao u pažnji koju je tog dana dobio od mnogobrojnih gostiju, pa dobro raspoloženje nije izostalo ni sa njegove strane.

- Andrej je čitavog dana bio nasmejan jer voli društvo, gužvu i buku i ničega se ne plaši. U jednom trenutku je i zaspao i prespavao deo slavlja. On je najviše uživao narednog dana kada je u dnevnoj sobi video pregršt novih igračaka. Dobio je stvarno lepe poklone, između ostalog, i sliku Cileta Marinkovića i predivnu skulpturu Ratka Vulanovića.

Popularna voditeljka ne krije da je iza nje najlepša i najuzbudljivija godina u kojoj joj se život potpuno promenio.

- U ovoj godini je sve bilo drugačije u mom životu. Ritam, način provođenja vremena, ponos i trud da se formira zdravo i dobro biće. Promenile su se teme i prioriteti. Tokom prvih meseci posle porođaja bila sam mnogo umorna, ali smo se sada Zoran i ja uhodali i navikli na novi ritam života. Uživam u tome što se sada sa Andrejom razumemo i igramo. On je sve više svestan svega, pravi je mali dečak. Prelepa su mi naša druženja i maženja, kao i prilika da ga upoznajem sa životom i svetom. Popodnevne šetnje, kada tata završi sa poslom, su nam najlepše jer smo svi zajedno i tada je i Andrej najsrećniji. Sve to obično prati i buka koja je stalni pratilac njegovog dobrog raspoloženja.

Dolaskom deteta na svet promenio se i odnos između lepe voditeljke i njenog supruga, a pošto su prvih meseci bili posvećeni samo svom mališanu sada ponovo mogu da uživaju u trenucima rezervisanim samo za njih.

- Zoran i ja veoma smo bliski tako da nas Andrejov dolazak nije zbližio, ali je naš odnos tokom prva tri meseca bio drugačiji po tome što je ostajalo manje vremena samo za nas. Ali, sada kad je naš sin stariji, sve dolazi na svoje i sve je mnogo lakše - objašnjava Ivana i otkriva buduće planove.

- Ove nedelje odlazimo na more, a čim se vratim, prepuštam se radnim obavezama. Imam ideje i spremam novitete za emisiju “Ja to tako”. Uželela sam se posla i jedva čekam da mu se vratim - zaključuje ponosna majka.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!
Tagovi: ivana baltic

Pročitajte još