Jelena Tomašević: Dupli razlog za slavlje

Jelena Tomašević: Dupli razlog za slavlje

Autor: | 25/08/2015

0

Letnju porodičnu idilu pevačice Jelene Tomašević i njenih najmilijih, supruga Ivana Bosiljčića  i kćerke Nine nije omelo neprijatno iskustvo koje su imali sa turističkom agencijom koja im nije obezbedila smeštaj u Grčkoj, te su bili primorani da se vrate kući. Srećom, problem sa lažnim vaučerima saznali su “na vreme”. Iako su već krenuli automobilom na letovanje, nisu daleko odmakli od Beograda, pa su se vratili kući. Posle prvobitnog šoka, brzo su se organizovali i već narednog dana bili su na željenoj destinaciji.

Posle neprijatnog iskustva sa agencijom koja ih je prevarila na putu za Grčku, supružnici Jelena Tomašević-Bosiljčić i Ivan Bosiljčić promenili su turoperatera, ali ne i destinaciju. Nemili događaj sa lažnim vaučerima koje im je podvalila agencija koju su prethodno izreklamirali u medijima, nije sprečio popularni par u nameri da njihovoj naslednici Nini podare letovanje iz snova.

- Nismo dozvolili da nam ta neprijatna situacija oduzme nijedan jedini dan odmora. Sva sreća da smo bili na izlasku iz Beograda kada smo saznali za prevaru, pa smo se vratili kući. Dala sam zvanično saopštenje i obavestila nadležne službe o ovom događaju. Posle nekoliko sati predaha, seli smo u auto i već narednog dana bili u Grčkoj. Na licu mesta smo našli smeštaj i evo naš odmor još traje. Hvala Grcima što su dobri domaćini - počinje razgovor za “Hello!” pevačica raskošnog glasa, koja sa suprugom i kćerkom trenutno uživa na Halkidikiju.

- Stacionirani smo na Atosu, ali kolima obilazimo ceo Halkidiki, viđamo se sa prijateljima i kupamo se na različitim plažama. Nina nam zadaje dobar ritam, tako da bez obzira na to što smo na odmoru, ustajemo u sedam sati i odlazimo na plažu. Kad počne najveća vrućina, bežimo u sobu na popodnevnu dremku. Posle toga na brzinu ručamo i ponovo odlazimo na kupanje do zalaska sunca - prepričava utiske popularna Kragujevčanka, koja je početkom leta objavila album “Ime moje”.

I dok mnoge njene kolege ne mogu sebi da dozvole luksuz da odu na more u vreme promocije pesama, Jelenine numere se slušaju i bez agresivnih promotivnih aktivnosti.

- Svi su me savetovali da objavim album na jesen, jer je početak leta loš period. Ali odlučila sam da album objavim krajem juna i mirna odem na odmor. Na opšte iznenađenje kolega i producenata, moje nove pesme su mnogo slušane, bez obzira na to što je u toku loš poslovni period, a prodaja mog kompakt-diska ide bolje nego što se pretpostavljalo. Tako da, kada je o kvalitetnoj muzici reč, pravila ne postoje - ističe gospođa Bosiljčić, koja je slavu, između ostalog, stekla i sjajnim interpretacijama pesama u etnomaniru.

- Album “Ime moje” žanrovski je čist pop, u rasponu od klasičnog pop zvuka do hausa i r'n'b ritmova. Za sve ljubitelje mog dosadašnjeg rada u oblasti izvorne muzike, pripremam album sa najlepšim izvornim pesmama - kaže Jelena, koja će se ponovo naći u sudijskoj stolici i u novoj sezoni takmičenja “Pinkove zvezdice”, za razliku od njenog kolege Harija Varešanovića.

- Jedva čekam da upoznam neku novu talentovanu decu. Mnogo se radujem tom susretu. S druge strane, malo je onih koji bi mogli dostojno da zamene Harija u ovom šou-programu. Mislim da je nekoliko izuzetnih umetnika u pregovorima za novu sezonu. Verujem da će se ovogodišnji sastav žirija svima svideti, osim ako ne bude naglih zaokreta u izboru produkcije - navodi pevačica, čiji se pedagoški rad u “Pinkovim zvezdicama” često podudara sa njenim majčinskim obavezama.

- Prema svakom detetu se odnosim onako kao što bih prema svojoj Nini u tom uzrastu i pod takvim okolnostima - kaže bivša predstavnica Srbije na “Eurosongu” i otkriva kako se ona i suprug trude da njihova mezimica bude nesebično dete.

- Najaktuelnija lekcija u Nininom vaspitavanju je šta znači cicija. Teoretski nam u tome pomaže pesma „Cicija policija“ sa aktuelnog albuma pesama za decu naše kume Mari Mari, a praksu Nina sprovodi na plaži u svakom susretu sa vršnjacima. Čim podeli igračke ili slatkiš sa nekim, odmah dotrči do nas i kaže: Ja sad nisam cicija, je l' da - kroz smeh objašnjava supruga jednog od naših najpopularnijih glumaca koja se, zajedno sa svojim izabranikom trudi da troipogodišnju kćerku što duže sačuva od savremene tehnologije.

- Ivan i ja mnogo vremena provodimo sa Ninom, izmišljamo kreativne igre, pevamo, crtamo, smišljamo nove sportske discipline. Čini nam se da je to najbolji način da detetu tehnologija ne bude zanimljivija od nas. I mogu da kažem da za sada uspevamo u tome - objašnjava Jelena koja će 28. avgusta proslaviti četvrtu gosišnjicu skladnog braka.

- Baš tog dana bićemo na venčanju naših bliskih prijatelja. Tako da ćemo imati dupli razlog za slavlje - kaže pop pevačica i ponosna majka koja magazinu „Hello!“ otkriva i tajnu njenog skladnog odnosa sa suprugom.

- Nedavno sam rekla, a rado ću da ponovim: Odlučili smo da verujemo jedno drugom.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Privatna Arhiva