Jelena Golubović: Čupo i ja planiramo put oko sveta i da postanemo roditelji

Jelena Golubović: Čupo i ja planiramo put oko sveta i da postanemo roditelji

Autor: | 22/01/2014

0


Otkako se završio poslednji serijal „Farma“, njegova pobednica, rediteljka Jelena Golubović živi svoju životnu bajku sa partnerom, pevačem Čupom Kalačom, sa kojim se upoznala i zavolela na imanju u Lisoviću. Atraktivna umetnica i njen partner su još tokom rijalitija shvatili da su jedno u drugome pronašli srodnu dušu, a sada prave velike životne planove u kojima im je glavni cilj da se uskoro ostvare u ulozi roditelja. Iako su je na „Farmi“ često provocirali ostali učesnici, Golubovićeva je stekla mnogobrojne fanove u publici, zahvaljujući kojima je i pobedila.
- Četvoromesečni boravak na „Farmi“ za mene je bilo jedno potpuno novo životno iskustvo. Bilo je mnogo teških trenutaka, tim pre što me drugi učesnici nisu voleli, ali sam ponosna na sebe kako sam stoički podnela sve provokacije. U najtežim trenucima sam samo mislila ne neke lepe događaje iz mog detinjstva i na ljude koje volim, pre svega na moju porodicu i roditelje. Uz sebe sam uvek imala ikonu Svete Bogorodice sa Hilandara koju sam dobila neposredno pre odlaska na imanje u Lisovićima. Od svih provokacija branila sam se intelektom i rečima, uvek sam imala na umu da je fizičko nasilje zabranjeno pa nisam uzvraćala nikome kada sam bila napadnuta na taj način - počinje priču za „Hello!“ Jelena.
- Čupo me je osvojio tokom rijalitija svojom pažnjom i šarmom. Mnogo su mi značile naše zajedničke šetnje na imanju i razgovori. On je posle ispadanja vraćen u baraž, ali su ga diskvalifikovali zbog pisma koje je dobio od moje porodice. Moji su mi napisali da se žena mog rođenog brata Uroša, koja je živela sa njihovom jednoipogodišnjom kćerkom na Filipinima, vratila u Srbiju i da su njih troje ponovo zajedno. To mi je mnogo značilo jer sam bratanicu poslednji put videla kada je imala samo tri meseca. Kasnije sam se nadala da će ga ponovo vratiti u nekom od narednih baraža, ali to se nije dogodilo. Možda je i bolje tako jer sam najveće provokacije doživljavala upravo poslednjih nedelja i moglo bi lako da se dogodi da Čupo zbog mene nasrne na nekoga.
Pošto su je u studiju u Šimanovcima proglasili za pobednicu, rediteljku kultne predstave „Vaginini monolozi“ zaprosio je njen partner, a dok su bili razdvojeni napisao joj je i pesmu „Moja Jeco, golubice zlatnih krila“.
- Kada me je Čupo zaprosio u studiju u Šimanovcima, u prvom trenutku sam mislila da je to neki tajni zadatak i trebalo mi je nekoliko minuta da shvatim šta se dešava. On mi je još tokom rijalitija pokazao koliko je nežan i pažljiv, a sada mi sve to potvrđuje. Ne razdvajamo se otkako se „Farma“ završila. Prvih nekoliko dana bili smo u Beogradu, a posle toga otišli smo u Sarajevo, gde sam doživela prelepe trenutke. Dok smo šetali Baš-čaršijom toliko ljudi mi je prilazilo sa predivnim komentarima, davali su mi poklone i slikali se sa mnom. To su zaista bili čarobni trenuci - iskrena je lepa plavuša koja ima velike planove za budućnost.
- Čupo i ja želimo da odemo na turneju po svetu. Planiram da napravim dve predstave, jedna će biti o Napoleonu Bonaparti, a druga je komedija sa dva lika. Voleli bismo da proputujemo svet izvodeći moj komad, a Čupo bi u tim gradovima pevao. Inače, novac koji sam dobila planiram da potrošim tako što ću finansijski pomoći moju porodicu, a ostatak novca ću uložiti u svoje predstave - otkriva pobednica petog serijala „Farma“, koja bi želela da se uskoro ostvari i kao majka.
- Moja najveća želja u vezi s privatnim životom je da se ostvarim kao majka. Čupo takođe mnogo voli decu, pa nam se ciljevi podudaraju. Sada smo na relaciji Beograd-Sarajevo, ali još ne znamo gde ćemo se stacionirati. Prvo bismo voleli da obiđemo svet tokom zajedničke turneje koju dugujemo i našoj dijaspori koja je u velikom broju glasala za mene - zaključuje Golubovićeva.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin