Marija Kilibarda: Nezaboravan odmor na Kostariki

Marija Kilibarda: Nezaboravan odmor na Kostariki

Autor: | 25/01/2014

0


Nakon završetka šoua "Tvoje lice zvuči poznato" voditeljka Marija Kilibarda otišla je na zasluženi odmor, i to u tople krajeve.
- Već skoro osam godina idem kod svoje drugarice Natalije u Ameriku. Ovog puta bila sam u Njujorku, Majamiju ali smo nas dve odlučile i da sedam dana provedemo u Kostariki. Želele smo da proputovanje Kostarikom traje duže, ali Natalija ima malu decu tako da nismo mogle - priča Marija.
Marija je kako kaže veliki ljubitelj sunca, mora i plaže i što se nje tiče ona nikada ne bi morala da vidi planinu i sneg, tako da je ovaj zimski odmor provela baš onako kako najviše voli.
- Natalija i ja smo na Kostariku otišle s namerom da imamo pravi penzionerski odmor. Ležanje na plaži i uživanje na suncu i u Pacifiku, međutim na kraju uopšte nije bio takav odmor - otkrila je Marija.
Priroda Kostarike potpuno ju je oduševila.
- Kostarika je toliko lepa da nisam mogla da izdržim, a da je ne obiđem. Unutrašnjost Kostarike potpuno me je oduševila. Obišla sam vulkan Arenal, priprodne izvore, jezera. Posebno mi se svidelo kako su meštani iskoristili prirodu koja ih okružuje i napravili prirodne risorte koji su kao raj na zemlji - kaže Marija koja je na Kostariki boravila u predelu Heradura.
Ipak, kada bi morala da izdvoji šta je na nju na ovom putovanju ostavilo najveći utisak, onda je kako kaže, to svakako ziplajn.
- Probala sam svakakve ekstremne sportove. Skakala sam sa bandžija, skakala sam padobranom, ali Ziplajn je za mene jedno potpuno posebno iskustvo i na mene je ostavio neverovatan utisak. Ziplajn na Kostariki je jedan od najvećih na svetu, a priroda kroz koju sam prolazila je nestvarna - kaže Marija.
Najteže joj je pao kraj odmora i povratak u realnost.
- Nikada mi nije bilo teže da se vratim obavezama u Beogradu i sigurno bih se opet vratila na Kostariku. Sada smo bile na pacifičkoj strani i nismo obišle karipsku stranu, tako da bih jako volela i nju da vidim. Volela bih jako da odem na južnu stranu Kostarike, ta strana je poznata po surferima, pa bih svakako i surfovanje probala. Pored Kostarike, narednih godina bih volela da odem na jednu turu po Centralnoj Americi - kaže Marija.
Sada se vraća starim obavezama, tako da će je gledaoci kao i inače gledati svake subote od 15 časova u emisiji "Žene".
- U narednim emisijama pričaćemo o roditejstvu u 21. veku i kakav uticaj internet ima na roditelje, u goste će nam doći i bračni par Gromilić sa kojima ćemo pričati o supružnicima koji imaju iste profesije, a s obzirom da prolazi period praznika i slava pričaćemo i o najzdravijem skidanju kilograma - otkrila je Marija.
Pogledajte fotografije Marije Kilibarde sa odmora.

Izvor: Prva.rs
Foto: Privatna arhiva Marija Kilibarda

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin