Lepa Brena: Spektakl na Spensu koji će se dugo pamtiti

Lepa Brena: Spektakl na Spensu koji će se dugo pamtiti

Autor: | 15/02/2014

0


Lepa Brena održala je koncert nanovosadskom Spensu, publika je pavačicu u gradu u kom je dugo živela dočekala sa oduševljenjem, a Brena im je uzvratila sjajnom zabavom. Na binu se popela liftom koji je montiran specijalno zbog njenog nastupa, pevala hitove iz svoje više decenijske karijere, a u publici su se našli i mladi i stari, a bilo je i mnogo zaljubljenih koji su odlučili da praznik provedu uz najveću zvezdu stare Jugoslavije. Hitom "Uđi slobodno" otvorila je nastup, a potom pozdravila publiku i poželela im srećan Dan zaljubljenih.

Publika je neumorno pevala sa Brenom, a tribinama spensa vijorila se zastava nekadašnje države. Pevačica se potrudila da njen koncert bude zaista spektakularan na bini ju je pratilo mnogo igrača, a na elanu i formi pozavidele bi joj i duplo mlađe kolege.

Skupilo se mnogo emocija, a koliko joj znači što se našla pred svojim nekadašnjim sugrađanima posle 18 godina, govori i toda je Brena pevajući "Ja nemam drugi dom" morala i da pusti po koju suzu.

Pravi spektakl usledio je kad je na binu izašao Brenin gost Dejan Petrović sa svojim Big Bendomm, koji je najpre odsvirao i otpevao nekoliko pesama, a kasnije im se pridružila i Brena, dok je publika naSpensu vrištala.

Publika je imala priliku i da pozdravi Bobu i njihovog sina Viktora koji su se u jednom momentu pojavili na bini. Dok se pevačice presvlačila na bini je bila fantastična plesna grupa USB iz Niša, poznata po učešću u šouu "Ja imam talenat".

Negde oko polovine koncerta, pored Brene se na bini pojavio čovek koji je došao ček iz Švedske i nosio transparent sa stihovima pesme "Jedan dan života", i koji je molio suprugu od koje se razveo, a sa kojom ima dvoje dece da mu oprosti grešku iz prošlosti i vrati mu se. Nije poznato da li se žena nalazila u publici.

Tekst: Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin