Danijela Karić-Martać: Najveći kompliment mi je kada mi kažu da sam dobar roditelj

Danijela Karić-Martać: Najveći kompliment mi je kada mi kažu da sam dobar roditelj

Autor: | 21/02/2014

0

Pevačica, ali i izdanak jedne od najbogatijih srpskih familija, Danijela Karić-Martać proslavila je trideseti rođendan, a društvene mreže su se usijale od čestitki, želja i fotografija sa nesvakidašnje proslave. Mlada majka poverila nam je da je okrugla cifra ne plaši. Naprotiv, sve je sigurnija, agilnija, zrelija i spremnija za ono što budućnost donosi.
- Nisam od onih koji se plaše godina i starenja. Kako vreme prolazi, shvatam da sam sigurnija, da imam više samopouzdanja i da sa većom lakoćom donosim odluke. Stvari koje su mi nekada predstavljale opterećenje sada rutinski kontrolišem, što pripisujem iskustvu i zrelosti koja mi u svakom smislu prija. Izdvojila bih ono što je najbolje, a to je da sam s vremenom naučila da uživam u malim stvarima. Kada dosegnete takav nivo življenja, osećaj je fantastičan. Činjenica je da moj sin uskoro puni šest godina, kćerka četiri, a da sam ja prepuna energije i entuzijazma da im se u potpunosti posvetim, pričinjava mi veliko zadovoljstvo - kaže Danijela na početku razgovora za "Hello!".
Proslava jubilarnog rođendana po mnogo čemu je bila nesvakidašnja. Mesec dana su na Danijelin telefon, kompjuter, ali i kućni prag pristizale predivne čestitke i pokloni. Međutim, pitanje čemu se najviše obradovala kod nje nije izazvalo dilemu:
- Najlepši poklon dobila sam od najbližih. Suprug me je probudio rano, oko osam izjutra, i naterao me da zatvorenih očiju siđem u trpezariju, gde su me čekala deca, porodica, prijatelji i komšije. Horski su mi otpevali rođendansku pesmu, što mi je nateralo suze na oči. Na trpezarijskom stolu bio je serviran doručak dostojan kraljevskog dvora, a svuda okolo baloni, čestitke i pokloni. Moje rođendansko jutro bilo je čarobno. I pored svih predivnih, čak preskupih poklona, iznenađenje koje mi je suprug priredio našlo je posebno mesto u mom srcu i sećanju.
Proslava, koja je potrajala celog dana, eskalirala je večernjim provodom u beogradskoj kafani "Sokače", a Danijelin brat Simon iskoristio je priliku da porodici premijerno predstavi novu devojku, manekenku Tamaru Nikolić.
- Fascinirana sam Tamarom. Ne samo njenim fizičkim izgledom već i neposrednošću, ljubaznošću i vaspitanjem. Srećna sam što je moj brat pronašao takvu devojku, posebno danas, kada je prava retkost sve nabrojano uklopiti u konstrukciju jedne osobe.
Svako ko se našao u prilici da zaviri u Danijeline porodične albume uvideo je da svaka ponaosob vrca od radosti, idile i ljubavi između supružnika i njihove dece, sina Filipa i kćerke Monike.
- Recept za srećnu porodicu postoji i krajnje je jednostavan: mnogo ljubavi, razumevanja, strpljenja, poštovanja i vrlo malo sna. Suprug i ja smo predani i porodični ljudi i hvala Bogu što su rezultati vidljivi. Najveći nam je kompliment kada čujemo da smo dobri roditelji i da su nam deca lepo vaspitana. O proširenju porodice zasad ne razmišljamo, no, ukoliko bi se po tom pitanju nešto dogodilo, svakako da bi to bila lepa novina. Ne postoji ništa lepše od velike, srećne porodice, iz čije kuće svakodnevno odzvanja smeh i isijava prava, čista ljubav - završava Danijela.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još