Bijonse, Džej Zi i Solanž: Uputili zajedničko saopštenje povodom incidenta u liftu

Bijonse, Džej Zi i Solanž: Uputili zajedničko saopštenje povodom incidenta u liftu

Autor: | 16/05/2014

0


Nakon što je u javnost dospeo šokantan snimak na kom se vidi Solanž Nouls kako više puta šutira svog zeta Džej Zija nakon Met Gala večeri u Njujorku, svi su se bavili nagađanjima šta je dovelo do toga. A sada su se i akteri nemilog događaja oglasili.
U zajedničkom saopštenju, koje su juče izdali Solanž, Džej Zi i Bijonse, koja je takođe bila u liftu u tom trenutku, stoji:
- Nakon objavljivanja snimka sa sigurnosnih kamera od ponedeljka, 5. maja, bilo je mnogo spekulacija o tome šta je dovelo do ovog nemilog događaja. Najvažnije od svega jeste da je naša porodica uspela to da prevaziđe. Džej i Solanž oboje prihvataju svoju odgovornost za ono što se desilo. Oboje su imali udela u tome što je ova privatna stvar dospela u javnost. Uputili su izvinjenje jedno drugom i nastavili smo svi zajedno dalje kao složna porodica.
Na ovom videu, koji nema zvuk, vidi se Solanž dok napada repera i udara ga, pre nego što su je telohranitelji povukli.
Dalje u saopštenju stoji:
- Navodi da je Solanž bila pod uticajem alkohola ili da se ponašala iracionalno čitave večeri nisu istiniti. Na kraju krajeva, sve porodice imaju probleme i mi nismo ništa drugačiji. Volimo se i pre svega smo familija. Ostavili smo ovo iza sebe i nadamo se da će i svi ostali to uraditi.
Njujorški Standar Hotel, gde se ovaj incident desio, saopštio je da je osoba odgovorna za objavljivanje video snimka otpuštena.

Autor: Life Content
Foto: Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti