Vesna Dedić: Nisam imala dilemu treba li Adilu da okrenem leđa

Vesna Dedić: Nisam imala dilemu treba li Adilu da okrenem leđa

Autor: | 06/07/2014

0


Pre nekoliko dana je Vesna Dedić promovisala knjigu „Zagrli me“. Posle ko zna kojeg po redu potpisanog primerka, seli smo i sarbrali utiske. Budući da je pre tačno godinu dana, u jednom intervjuu, zaključila da se danas retko čuje ono obično, ljudsko „kako si“, pitali smo je upravo to. Kao i mnoge, zanimalo nas je i da li je oklevala pre no što je pozvala Adila da zapeva na promociji njene knjige, baš kao što je to učinio kad je predstavljala prethodnu. Naravno, to pitanje se nametnulo zbog turbulentnih dešavanja u Adilovom životu, koja su punila stanice i portale. Otkrila nam je šta misli da bi ljudi trebalo da znaju o njoj i koju je značajnu odluku donela pre tačno 13 godina.

- Nisam imala dilemu! Smatram da sve treba da zanima kako mi koji smo javne ličnosti radimo posao kojim se bavimo - kako on peva, kako ja pišem i vodim emisiju... Sve naše privatne stvari su duboko lične i ne treba nikog da zanimaju.

Na kraju razgovora nam je poklonila knjigu, za nekog od vas. Da biste je dobili potrebno je da pošaljete mejl na [email protected] - navedite svoje ime, prezime, grad i broj telefona i ukoliko budete prvi, čeka vas primerak knjige "Zagrli me."

Ako se pitate o kakvoj je knjizi reč, evo samo jedne rečenice, koja mnogo toga nagoveštava:
- Ovo je priča i o ženama koje su robovi ambicija svoje dece i sebičnosti svojih muževa, priča o ljubavi koja je rasprodaja zagrljaja, pokornosti i iluzija, o ljubavi bez strasti i strasti bez ljubavi.


Autor: Life Content
Video: Nemanja Maraš, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin