Leto u znaku ljubavi: Najvreliji holivudski parovi

Leto u znaku ljubavi: Najvreliji holivudski parovi

Autor: | 24/08/2014

0

Ljubavni životi slavnih i bogatih intrigira javnost i medije od prapočetaka šou-biznisa i prvih seks-simbola, Rudolfa Valentina i Grete Garbo. Ipak, postoje parovi koji su zanimljiviji od ostalih. Jedni privlače pažnju zbog razlike u godinama, drugi očekuju prvo dete, a zbog nekih smo srećni što su odlučili da ljubavi pruže šansu kada su se tome najmanje nadali. Šta je spojilo prelepu Šarliz Teron i sredovečnog Šona Pena? Ko je novi muškarac u životu Eve Longorije zbog koga više ne spada u "očajne domaćice"? Ko sada čuva srce zanosne Hajdi Klum? Vrele niske i visoke holivudske strasti i ovog leta pale maštu šireći se meridijanima, čak i onima na kojima vlada večni led.

Prema jednoj anketi, svaki treći muškarac na svetu voleo bi da u naručju drži zanosnu kolumbijsku glumicu Sofiju Vergaru. Slično razmišljaju i žene, ali ne o Sofiji, već o njenom zgodnom kolegi Džou Manganijelu, koji je nedavno proglašen za frajera godine. Najsvežiji slavni par mami uzdahe oba pola, a lepa Sofija i zvezda serije "Prava krv" ne kriju da su zaljubljeni kao tinejdžeri, pa se i ponašaju u skladu sa osećanjima. Iako su u početku sve činili da strasnu vezu zaštite od radoznalaca, sada se ne ustručavaju da nežnosti razmenjuju naočigled svih, a paparaci su im neprestano za petama jer su već proglašeni za najvreliji holivudski par. Upoznali su se u maju, na večeri u Beloj kući, samo dva meseca pošto je najpopularnija članica "Moderne porodice" raskinula veridbu sa Nikom Lobom. U tren oka su sa trona holivudske seksepilnosti skinuli dotad neprikosnovene Anđelinu Džoli i Breda Pita. Ili "Branđelina" duo više nije u modi ili je nemoguće pobediti vrelu latinodamu u kombinaciji sa markantnim Džoom, koji je pokazao da i vukodlaci mogu da izgledaju "da ti pamet stane".

U stopu ih prati dvojac kome se niko nije nadao. Iako su pre tačno deset godina i Šarliz Teron i Šon Pen trijumfovali na dodeli "Oskara" i zajedno pozirali sa pozlaćenim statuetama, tek nedavno su shvatili da najveće filmsko priznanje nije jedino što ih vezuje. Prvo su otkrili da dele istu strast prema humanitarnom radu, jer oboje češće posećuju ugrožena mesta na planeti i dele pomoć nesrećnima, nego što poziraju na crvenom tepihu. Potom se zanosna Južnoafrikanka zaljubila u visok koeficijent inteligencije Madoninog bivšeg supruga, a Šonu nije mnogo trebalo da padne na kolena pred petnaestak godina mlađom i nekoliko centimetara višom koleginicom. Ljubav je počela da cveta, a vremešni glumac nije želeo da gubi vreme, pa je klekao i zaprosio je posle sedam meseci veze. Najavljeno je i venčanje za kraj leta, kad završe snimanje zajedničkog filma u njenoj domovini. Uskoro će Šarliz, koja ima sina Džeksona, usvojiti još jedno dete. Pen ima dvoje odrasle dece iz braka sa Robin Rajt.

- Šon je idealan otac i sigurna sam da će biti pravi uzor našoj deci. Mnogi aspekti mog života nekima nisu prihvatljivi, poput činjenice da nisam udata, a imam trideset osam godina. To mnoge žene ne mogu ni da zamisle. Bilo je lepo dok sam bila slobodna, ali sada kada se situacija promenila, osećam se odlično - rekla je nedavno lepa Šarliz.

Iako ima milion obaveza, jer ne silazi sa modnih pista i malih ekrana, supermodel i voditeljka Hajdi Klum najviše vremena provodi sa svojom decom i nema tog muškarca koji bi joj bio važniji od Lu, Leni, Henrija i Johana. Pred Božić se pričalo da će četrdesetjednogodišnja manekenka peti put postati majka i da je u drugom stanju sa telohraniteljem Martinom Kristenom, ali sve je demantovano kada se sa praznikom okončala i njihova veza. Hajdi već ima novog ličnog čuvara. I novu ljubav. Ovog puta nijereč o bodigardu, već o trgovcu umetničkim predmetima. I dok većina ljudi broj 13 smatra baksuznim, zgodna Nemica veruje da će joj doneti sreću jer je upravo toliko godina starija od aktuelnog dečka, biznismena Vita Šnabela, sa kojim se zabavlja pet meseci.

Kada je pre nekoliko nedelja Elen Didženeris na "Tviteru" poslala poruku u kojoj Evi Mendez i Rajanu Goslingu čestita zbog "radosnih vesti", svi su mislili da je reč o još jednoj šali popularne komičarke. Međutim, već narednog dana potvrđeno je da zanosna Kubanka i zgodni Kanađanin zaista čekaju prinovu i da će za nekoliko meseci postati roditelji. Informacija je rastužila brojne Rajanove obožavateljke, koje su na sve moguće načine na društvenim mrežama počele da "hejtuju" prelepu Evu. Glumica je u nedavnoj prošlosti često naglašavala kako ne želi ni decu ni muža. Međutim, sedam godina mlađi Gosling uspeo je da joj promeni mišljenje. Slavni par se na izvestan način već oprobao u ulozi roditelja, u zajedničkom prošlogodišnjem filmskom hitu "Kuća iza borova". S obzirom na reputaciju koju godinama imaju na "vrućoj" listi, jer je skala seksepilnosti sa standardnih "od jedan do deset" premala i za Evu i za Rajana, nije ni čudo što predstavljaju jedan od najvrelijih parova današnjice.

Još iz tinejdžerskih dana "hemija" između Mile Kunis i Eštona Kučera plenila je na malim ekranima, kada su oboje igrali u popularnoj seriji "Vesele sedamdesete". Njihova buduća beba sigurno će biti nagrađena dobrom genetikom, jer su lepi, zgodni i uspešni. Kučer je godinama bio u vezi sa duplo starijom Demi Mur, ali očigledno mu više prijaju partnerke njegovih godina. Mila, čijim venama teče slovenska krv, dugo je morala da podnosi hirove problematičnog Makolija Kalkina sa kojim se zabavljala, ali je na kraju digla ruke.

- Ešton je prvi dečko koga sam poljubila, za potrebe snimanja serije, kada smo zajedno išli na matursko veče. U stvarnosti je, međutim, prošlo mnogo vremena dok smo od mature stigli do veridbe. Svi se zaljubljujemo u zgodne glumce koje gledamo u filmovima. Tako ću se i ja uskoro udati za jednog - našalila se nedavno Mila.

Srodnu dušu je, po svemu sudeći, pronašla i rijaliti zvezda Kim Kardašijan. Iako su mnogi bili uvereni da je veza sa Kanjeom Vestom čisto poslovne prirode, kako bi muzički mogul udružio bogatstvo sa najmoćnijom američkom šou-biznis porodicom, izgleda da tu ipak ima i nešto ljubavi. Krunisana je prošle godine kada je na svet došla mala Nort Vest, a potom i na nedavnom raskošnom venčanju u Firenci. Iako su u braku tek dva meseca, planetom su se već proširile glasine da se razvode jer, kažu zajednički prijatelji, premalo vremena provode zajedno. I predbračni ugovor koji su potpisali bio je čisto poslovni, pa je i to razlog što malo ko veruje u njihov opstanak. Vest je, tvrde upućeni, počeo maksimalno da kontroliše poznatu starletu, toliko da je postala njegova živa lutka kojoj kreira svaki dan do najmanjih sitnica. S druge strane, pojavljuju se i navodi da će ponovo postati roditelji.

Simpatična Kameron Dijaz pre nekoliko meseci zaljubila se u šest godina mlađeg muzičara Bendžija Madena. Izjavili su da nigde ne žure i da im je sada važno da što više uživaju jedno u drugom. Glumica je zaljubljena do ušiju, ali i preko njih, jer je svojim prijateljicama već nagovestila da želi da se uda.

Zgodnom Bredliju Kuperu nije pošlo za rukom da zadrži koleginicu Zoi Saldanu, ali milioni žena širom sveta menjali bi se i sa njegovom aktuelnom devojkom Suki Voterhaus. Plavokosa manekenka toliko je opčinila najvećeg holivudskog zavodnika mlađe generacije, da su pre nekoliko nedelja tabloidi preneli informaciju da su se u tajnosti venčali. Te spekulacije su demantovane, mada se Bredli i dalje zagonetno smeška.

Topli meseci protiču i u znaku novopečenog para u sastavu Mišel Rodrigez - Zek Efron, koji razmenjuju strasne zagrljaje i vrele poljupce na Ibici. Dvoje glumaca zajedno su tek mesec dana, a već im predviđaju burnu vezu. No, videćemo da li će igrati samo jedno leto ili su im na umu i neki dugoročniji planovi, onakvi odavno imaju Šakira i njen izabranik Žerar Pike. Zanimljivo je da rođendan slave istog dana, ali je defanzivac Barselone deceniju mlađi. Upoznali su se pre četiri godine, kad je španski fudbaler učestovao u spotu pop dive koji je snimila za himnu Mundijala u Južnoj Africi. Pored razlike u godinama i visini, od ostalih parova se izdvajaju po još nekim detaljima. Ubrzo pošto je fudbaler svojoj lepšoj polovini zabranio da snima spotove sa muškarcima, Kolumbijka je odlučila da uzvrati istom merom, pa je Žeraru do daljeg zabranjeno snimanje reklama sa manekenkama.

- Mi se među sobom neprestano gušimo, ali dobro je kada je partner zaštitnički nastrojen. Ako ikad poželim da se udam, nema sumnje da će moj jedini izbor biti Žerar. Već imamo divno dete i zajednicu koja je svakim danom sve jača - izjavila je Šakira.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti