Anđelina Džoli i Bred Pit: Svi detalji tajne svadbene ceremonije

Anđelina Džoli i Bred Pit: Svi detalji tajne svadbene ceremonije

29/08/2014

0

Vest da su Anđelina Džoli i Bred Pit proteklog vikenda konačno izgovorili sudbonosno "da", nakon devet godina zabavljanja, odjeknula je svetom. Sada su izvori otkrili detalje svadbene ceremonije, koju je slavni par uspeo da sakrije od javnosti.

Prema rečima gostiju koji su želeli da ostanu anonimni, mlada je nosila prelepu belu venčanicu, koja je bila tradicionalna, ali u njenom stilu.

- Bila je udobna, od bele čipke i svile koja je sezala do poda. Nosila je veo, a kada ga je Bred podigao, uzdahnuo je jer je izgledala zanosno - otkrio je izvor za "E! News".

Bred i Anđelina zavetovali su se na večnu ljubav u subotu u kapeli na njihovom imanju Miraval na jugu Francuske. Izvori su otkrili i da su izgovorili zavete koje su sami napisali, i u kojima su rekli koliko vole jedno drugo i svoju predivnu porodicu, te da su mladenci, kao i većina prisutnih, zaplakali.

- Ceremonija je bila kratka, ali puna simboličnih detalja, i to je bio predivan način da započnu život u svom novom porodičnom domu, sada kada su radovi na kući konačno završeni.

Važnu ulogu u venčanju igrala su njihova deca. Anđelinu su do oltara doveli njeni najstariji sinovi Medoks i Paks, dok su Noks i Šajlo nosile burme. Zahara i Vivijen nosile su korpe ružičastih latica ruža i drugog cveća, koje su tog jutra ubrale u vrtu.

Dečaci su nosili identična krem lanena odela, kao i Bred, dok su za devojčice specijalno za ovu priliku napravljene haljinice, u skladu sa njihovim individualnim stilovima.

Ceremoniji su prisustvovali Bredovi roditelji Bil i Džejn Pit, njegov brat Dag i sestra Džuli, a ukupno je bilo samo oko 22 zvanice. Anđelinin otac Džon Vojt nije se pojavio, ali je juče javno čestitao kćerki i njenom suprugu, i istakao koliko je srećan zbog njih.

Nakon razmene zaveta, porodica je uživala u ručku u velikom holu glavne kuće, gde su im servirane raznorazne đakonije, poput lokalne šunke i sireva, sveže morske ribe, italijanske paste i šampanjac, kao i vina "Miraval" sa ovog imanja koje Bred i Anđelina proizvode.

- Bile su tri različite vrste torti, koje su izabrala deca - kaže izvor i zaključuje:

- To je bio predivan, srećan dan ispunjen smehom i simbolima koji će cela porodica pamtiti do kraja života.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti