Lepa Lukić: Slavlje ispunjeno suzama

Lepa Lukić: Slavlje ispunjeno suzama

Autor: | 27/01/2013

0


U veseloj atmosferi, okružena prijateljima i kolegama, u kafani "Dva putića", proslavila je sedamdeset treći rođendan, a posebno iznenađenje priredili su joj njeni obožavaoci, što joj je izmamilo suze.
Legenda narodne muzike Lepa Lukić u prijatnom ambijentu kafane „Dva putića“ proslavila je sedamdeset treći rođendan. Okružena prijateljima, kolegama i poštovaocima njene pesme, popularna pevačica vidno raspoložen uživala je u prijatnom društvu i pevala svoje najveće hitove do rane zore. Vesela domaćica, koja za svoje godine predivno izgleda, plenila je u dugačkoj haljinu koju je specijalno ponela za tu priliku. Pošto je kafana poznate folk zvezde bila ispunjena do poslednjeg mesta, zabava je mogla da počne. Lepa je pozdravila prisutne zvanice i počela da peva svoje najveće hitove.
- Divno sam se provela. Iskreno, rođendane ne volim da proslavljam, jer šta ima da slavim što sam još jednu godinu starija. Ipak, moji prijatelji i najmiliji me uvek iznenade i ubede da na neki način obeležim dan svog rođenja. Kada se zabava završi, uvek sam presrećna zbog, kako mladi kažu, dobre žurke, na kojoj se svi dobro provedemo - raspoloženo za magazin „Hello!“ započinje razgovor Lepa Lukić.
Dva sata posle početka rođendanske zabave u kafani „Dva putića“ svetla su prigušena i usledilo je iznenađenje za divu narodne muzike. Poštovaoci Lepinih pesama doneli su joj rođendansku tortu na kojoj je bilo ispisano njeno ime. Poznata pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje, a ni da prikrije suze koje su krenule u tom trenutku.
- Poklone obožavam. Zaista je divno kada vam neko posle toliko godina trajanja na estradnoj sceni priredi ovakvo iznenađenje. I moji fanovi su me obradovali kao nikada u životu, poklonili su mi ogroman pano na kome su bile moje fotografije, a u sredini su zalepili sliku moje majke. Mnogo me je to dirnulo. Plakala sam satima jer sam majku mnogo volela i veoma sam bila vezana za nju. Muzičar Miša Marković napisao mi je jednu pesmu koju uskoro snimam, a upravo je namenjena svim majkama ovoga sveta - pomalo setno komentariše legendarna pevačica koja je samo uz nekoliko kratkih pauza za svoje drage goste na dan svog rođendana pevala do zore.
Ovoga puta Lepinu rođendansku zabavu propustio je njen suprug Milan Milanović, ali iz opravdanih razloga, jer je morao da otputuje u Kanadu.
- Milan i ja smo novogodišnje praznike proveli zajedno. Za najluđu noć pevala sam u Igalu, a mogu da se pohvalim da su me narednog dana moji fanovi, pevajući moje hitove, pratili sve do aerodroma. Posle „Nove godine“ moj suprug Milan je morao da ode za Kanadu, ali vraća se u Beograd 13. januara. Zbog zakazanih nastupa neću biti u prilici da sve do aprila putujem kod njega, a nedavno sam preko oglasa usvojila jednu mačku za koju sam se jako vezala, pa moram i o njoj da se brinem - šaljivo kaže Lepa koja uskoro za „PGP“ izdaje novi album na kome će se naći osam kompilacija i dve nove pesme.
Dan posle rođendanske proslave Lepa je za članove porodice upriličila prigodan ručak i sa najmilijima još jednom na lep način obeležila dan svog rođenja.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin