Lepa Brena: Sada više ništa ne moram

Lepa Brena: Sada više ništa ne moram

Autor: | 13/02/2013

0


Lepa Brena snima album sa izvornim pesama. Na novom materijalu naći će se sve one stare kompozicije koje rado zapeva za svoju dušu, ali i kad s društvom sedi u kafani. Te pesme je zavolela uz majku Ifetu i zbog toga će taj CD njoj posvetiti. U razgovoru za Kurir vlasnica "Grand produkcije" otkriva kako je izgledao njen susret s Madonom, pred kojim slavnim glumcem su joj klecala kolena i kako se njen stariji sin, Stefan Živojinović, snašao na studijama u Americi.

- Radim novi album, nešto drugačije, nešto što volim i u čemu uživam. Snimam izvorne pesme, radim ga polako jer nigde ne žurim. Još ne znam koliko će numera biti na albumu i kad ću ga objaviti. Te pesme pevaju se na specifičan način i ne možete da ih ne zavolite - kaže Brena na početku razgovora.

Kako ste došli na ideju da snimite baš takav album?

- Celog života sam morala da snimam pesme zbog drugih ljudi. Trenutno ništa ne moram i želim da izdanje posvetim svojoj majci Ifeti. Zahvaljujući njoj sam naučila da pevam i zavolela mnoge lepe izvorne pesme.

Kako se vaš sin Stefan snašao kao student u Americi?
- Odlično se uklopio. Igra tenis i vredno uči. Dan mu je ispunjen mnogobrojnim obavezama. Kolege su mu sjajne. Momci dolaze iz svih delova Amerike, a ima i nekoliko dobrih drugara iz Evrope.

Da li je u Americi s devojkom Anom, bugarskom teniserkom?
- Ana je odlučila da se posveti teniskoj karijeri. Njih dvoje su ostali u odličnim odnosima. Smatram da su oboje suviše mladi da bi mogli da ozbiljno planiraju budućnost. Ljubav, ako je vredna, važna i ima jačinu, ona će se održati.

Često boravite u Monte Karlu, gde ste upoznali Madonu. Kakav je utisak ostavila na vas?

- Madonu sam srela u liftu. Krenula je na trčanje. Pomislila sam, kako je ova devojka slatka, mala i liči na nju, a u stvari - bila je to ona (smeh).

Da li ste poželeli da se fotografišete s nekom svetskom facom?
- Imam osećaj da svako slikanje uzurpira privatnost. Svetski poznate ličnosti sam uglavnom sretala u restoranima dok obeduju u društvu familije ili vode neki važan poslovni razgovor. Po prirodi nisam navalentna osoba. Veoma sam obazriva jer znam kako meni ljude prilaze zbog fotografisanja. Nekad sam raspoložena za to, a ima trenutaka i kad baš i nisam. Svih ovih godina sam izbegavala da se fotografišem s planetarno popularnim ljudima, a sad mi je žao zbog toga. Gledaću da ispravim grešku i da imam zajedničke fotografije sa onima koji su poznati u celom svetu.

Kad će biti gotova vaša autobiografija, koju dugo najavljujete?
- Materijal za knjigu se polako prikuplja, pažljivo biramo fotografije. Ne mogu vam još ništa detaljnije otkriti.

Poslednjih nedelja priča se i o početku snimanja četvrtog dela filma "Hajde da se volimo". Za kad je planirano okupljanje ekipe?

- Nisam rekla da će se snimati nastavak filma 'Hajde da se volimo', već da postoji takva ideja. Mediji su pogrešno protumačili moje reči. Filmska industrija u Srbiji je u zapećku zbog piraterije. Danas je teško snimiti film, a da se on ne pojavi na piratskim diskovima.

Ko vas je oduševio od svetskih zvezda koje ste sreli u Monte Karlu?
- Poslednji put kad smo boravili u Monte Karlu u jednom restoranu sam srela Džeka Nikolsona. Ne mogu da opišem kako mi je tada srce zaigralo. On je glumac koga obožavam! Bilo je prijatno gledati ga diskretno sa strane. Viđala sam i Rodžera Mura, koji je tamo svakog leta. Teško mi je da nabrojim koga smo sve sreli.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti